NemanjaS Od 7-8 sati dnevno, 3 stola. Sa pauzama od dan - dva kada dodje do zasicenja, spadne koncetracija i pocnem da igram gluposti 🙂 13k ruku je neki standard, ostalo zavisi od broja dana koliko odmaram 🙂 Imam srece sto radim od kuce jos uvek, pa spojim i lepo i korisno.
Sve stoji sto si rekao za software, ali svi smo u istom sranju. Od kukanja nema vajde, pa ko se bolje snadje i prilagodi trenutnim uslovima 🙂 Budimo realni, jako bitna stvar je da uvek ima igre i barem po dva stola za 10/20-50/100. Trenutno, ja sa svim navedenim zadovoljan.
Da ce biti software bolji, bice, al mislim da treba vremena da se vide cifre, procenti i ostalo pa nakon test perioda od godinu dana ce Max Bet da vidi isplativost investicije u poker i nova poboljsanja. Budimo realni, ja bih prvi tako uradio (a mislim i svi ostali).
Jos plus kada dodamo da nema slanja para sa racuna na racun, skrill, ludilo, banke nego kao gospodin covek odes u kladionicu i podignes novac, bez cimanja, birokratije i ostalih sranja... Samo to vredi svih nedostataka.
Namestenost software-a i bad beatove necu da komentarisem (iste situacije se dogode i u live igri) ali znacaj bankrola hocu:
Ako bi bacali novcic, gde su sanse 50/50% (jedna osoba sa ogranicenim bankrollom od 5-10 ulaza, druga sa neogranicenim ili 50+), tokom igre desio bi se "los" niz da osoba jedan izgubi 10 ulaza (dosta sam pojednostavio, ali bitna je sustina).
Isto se prenosi i na poker i buy-in. Moze da se desi "los" niz kada se namestaju situacije i izadje ono sto protivnik juri (20-30% sanse), ali na 50k+ ruku, to se sve izjednaci i dodje na svoje ( ovde sam iz jednacine iskljucio kompetentost igraca koji je jako bitan faktor 🙂 ). Takodje, sreca je faktor na koji ne moze da se utice 🙂 Izadje njima, izadje i meni, ima i toga 🙂 Al da je zeznuto i pogodi kada se desi, zeznuto je... Nauci se lekcija i nastavi dalje.