Ako generalno pricamo o igri na sobama i pravimo neko poredjenje evo ja cu vam dati neke slike iz mog ugla.. Posle pojavljivanja MaxBet-a koji nudi pristojan RB(20%+50% dodatka ako prebacite 30k rsd-a) mislim da igraci sa nasih prostora ne treba uopste da traze alternativu ako igraju rekreativno i iz zabave a pritom nemaju mogucnost da napadnu neke inostrane sobe! Kao sto sam onomad pricao da je Meridian los izbor,stojim i sada jer jednostavno je los izbor i tu price nema! Porediti ove sobe je bukvalno toliko retardirano da ne bih ni ulazio u tu tematiku! Elem,zasto nisam hteo da hvalim MaxBet je cinjenica da sam kudio Meridian i ispalo bi vidi ga ovaj,dosao tu da botuje,da spamuje i da lobira,pa sam zato i odlucio da ne govorim nista.. Ali..
Dacu vam jedan veoma bitan savet i dobro procitajte ove recenice koje ce uslediti: Batalite da preispitujete softvere kao softvere jer ce vas samo glava boleti!! Statistika bez statistike ne vredi nista i pricati nesto napamet i baviti se teorijom zavere samo ce vam doneti lose stvari u ovoj igri.. Sto pre shvatite da ni jedan softver,ni jedan RNG,ni jedna soba ne moze da vam oduzme znanje koje ste stekli,to ce biti mnogo lakse.. Pocnite da razmisljate u tom pravcu za pocetak,bice to dobar pocetak i za vas kao licnost i za vas kao poker igraca.. Negde cete runovati bolje,negde necete.. Ako vam ne odgovara soba,idite na drugu sve dok ne nadjete sebi opciju koja ce vam leci i gde cete te se osecati pozitivnije! Ni jedan softver nije sjajan,na svakome se moze videti raznoraznih gadosti! RADITE NA IGRI,IMATE OPCIJA! BATALITE DA SE BAVITE GLUPOSTIMA I DA TROSITE VREME NA TO! To vam je moj iskren savet! Srecno na stolovima!