Već peti mesec igram na maxbet cash stolove i sasvim fin profit imam, doduše decembar je bio blagi užas kakve su gluposti pogađali sa đubretom od karata, ali se polako sad vraćam, a znam još par ljudi koji igraju bolje od mene i veće limite od mene i koji (logično) zarađuju mnogo više nego ja.
Počeo sam davno sa sng i turnirima na starsu i tamo sam viđao sve i svašta i kampanje ljudi koji pričaju da je sve namešteno i tad. Nisam kompetentan da pričam o softweru i sl. ali sam definitivno primetio da ima mnogo koordinisanih boardova, da previše često, kad imam set ili dva para, se nacrtaju 3-4 karte u istom znaku i sl. Ili kad nekog shorta gurnem all in, češće on dobije sa svojim glupostima, nego ja sa boljim kartama. Ali ja to gledam sa - "šta je, tu je", strane, nemam neki izbor, sve su strane sajtove blokirali, a neki su nam još pre toga rekli da neće više da sarađuju sa nama, a naši su ih i posle toga još dodatno blokirali, čisto da nam stave do znanja koliko su bahati, bar ja to tako vidim.
Onaj video sa duplim bb ne opravdavam nikako, još pogotovu što je čovek rekao da mu se to x puta desilo, to mora da se popravi. Neki cash igrač bi rekao - šta se buni za siću, to je samo jedan bb - ali kao neko ko je pre igrao turnire, znam koliko znači svaki čip i to moraju da srede. Ako iko uopšte tamo išta sređuje, nego takav je program i to je to, nema promena - nadam se to nije slučaj.
Moj zaključak je da je po meni ok, za sad, igrati cash stolove na maxbetu, treba se prilagoditi igračima i kontrolisati tilt kad ih usere - sa čime se nekad lakše, a nekad nikako ne izborim. Za turnire ne znam kakva je situacija, nisam ni probao, niti sam u planu.
I voleo bih da mi napišete da li se pojavilo još ovakvih domaćih online pokera, da mogu da probam i tamo da igram