Pa ne želim da razvlačim raspravu u nedogled. Tema je ovaj sajt i na njemu igram ne zato što ga obožavam, nego nemam trenutno druge opcije, a i sam imam prigovore na to kako funkcioniše.
Znam da postoje osnove i da ih se očigledno ne pridržavaju i to je to. Tvoje opcije su da se prilagodiš tome ili da ne igraš, nema treće. Video koji si napravio je unapred pretenciozan jer si rešio da kritikuješ unapred i 99% kritike je bilo na igru i igrače i njihove postupke, a ne na softver (koji me je inače izudarao danas, al to je druga tema). Odgledao sam dobar deo posle, onda sam malo preskakao do kraja. Nerviraju te što limpuju, a niko ne otvara, a onda kad neko otvori - onda te nervira što je otvorio previše. Na nekoliko limpera ti odlučiš da izoluješ sa 4bb, ne znam kako se igraju turniri, al na cash igri je to super pozivnica da se ceo sto uključi. (mada ja igram 6max, ne znam kako je na fullring) Onda uđeš u ruku i u startu pričaš kako ćeš da je izgubiš, a kad je zapravo dobiješ, onda ti ne valja sa čime te je protivnik zvao. Ne valja ti ni kad otvoris sa QQ što je izašao kralj na flopu - neverovatno, to nigde na svetu nema verovatno. U jednom trenutku je lik očigledno imao set sedmica, a ti kažeš, vidi lik zove sa T7. A najgenijalnije mi je bilo način na koji si ispao - zoveš sa K4o, jer je "provereno" da sa tom rukom ćeš da imaš trips četvorki, pa kad se to ne desi, onda ti ne valja što te dobio lik sa setom... Video bi svakom preporučio da pogleda, edukativan je na neki način. A taj lik na koga si posebno uhvatio pik ne prolazi super na stolovima na kojima ga ja viđam - isto tako se glupira i vrlo brzo ispadne ili izađe sam kad vidi da mu njegov "stil" ne pali.