Evo ovako da sumiram utiske nakion jedno 3 meseca igre na max betu...
Najpre da napišem da sam za to vreme u plusu oko 270 K dinara, pri čemu nisam mesečno provodio više od 40 sati igre, neka je i 50.
Dakle to je odličan win rate sigurno jer su nivou izmedju nl 30 i nl 50.
Medjutim i pored zarade postoji nešto što tera igrače sa ove mreže...To je moj utisak a isti ima bar još desetak igrača sa kojima saam pričao i koje lično znam...A to je da softwer nije ni prošao pored pokera...
Svaka mreža ima svoje trenutke, svaki igrač ima svoje downere...Ali bet max ima problem što jako dugo ne pusti igrača da nosi stejk a gura ga nemilice u set upove, čak i kada igrač to ne želi...
90 posto igrača ovde nema pravilan BR, nemam ga ni ja jer je mreža laka...NA kraljevima mi je roll 200 buy ina, a ovde to nije slučaj, pogotovo kada se novac podigne. Nekako po pravilu baš tada krežu sranja.
E sad ja sam verovatno u poslednjih 10 dana imao 30 set upa, minus nekih 70 K i za sada preživljavam. Oni ljudi koje sam gore pominjao isto su mrežu tretirali laku, imali po 10 do 30 buy ina roll, naiđe ovakvih 10 do 20 dana, sve se izgubi i nikome više ne pada na pamet da uplati novac ponovo.
Zato i nema starih igrača ili ih je vrlo malo..
Ako ovo muči regove, šta ostaje fiševima koji uđu sa 1 do 5 buy ina....Nemaju nikakve šanse...
Jednostavno kada te gurne u very bed luck, to ide i bez tvoje volje...Recimo malo pre NL 100...Fiš nosi Lukšu fulom....Odmah sledeća ruka ja u BB ostajem sa 73, i pomenuti fiš...flop T73, ček call, turn 2 ista akcija...tiver A...Naravno ako sam ostao u ruci sa 73 znači da je fiš limpovao...I lik okreće TT...nosi mi sigurno 30 BBa....
Narednu ruku nosi nekog kentom, znači potpuni idiot dobija u 3 ruke ful, set, kentu i sve set upovano da 3 strita naplati...
Okrene se krug ja u BB sa 23, 2 fiša limp...flop 233...jedsan beta drugi calla ja raise, ovaj all in, drugi fold ...fiš okređe Q3...Turn river QQ...
Eto to su 2 ruke u kojima nisam želeo da ostanem a nisam mogao ni izaći iz njih....Cirka 12 K koštale...
Mislim da je jako loše i to što je max dugme za dokup na 150 BBa...Već sam govorio da ovde skoro niko nema dobar roll ni za 100 BBa a kamo li 150...Neka ostane tako ali treba da postoji dugme i za dokupljivanje do 100 BBA
I još nešto ako neko uopšte ovo čita iz MAX BETa....Downer svuda postoji ali igraće koliko toliko od njega štiti RB...Ja na kraljevima imam RB 80 posto i jače...To je možda oko 10 bba na 100 ruku....Jedan deo dlazi nedeljno, jedan mesečno, neki kada sakupite razne poene ali stalno je tu neka popuna kada krene da gazi...
Sa ovih 20 posto jednom mesečno, BET MAX neće imati šta da traži pored Admirala čim se tamo malo igra uspostavi.
20 posto 1 u mesec dana i 50 posto na nedeljnom nivou, nemam dilemu...A čitam po forumu da ljudi pišu da je i softwer realniji...
Tako da po mom mišljenju, niko neče iz Maxa raditi ili ulagati u to da softwer bude više randomize...Ali zato stvarno MORAJu da razmišljaju o promeni RB strukture jer će 80 posto ljudi preleteti u Admiral...Oni imaju podršku čak i ovde na forumu i čitaju sve, samo treba da iskoriste sve mane MAX beta....
Prost primer...Neka je od ovih 270 K, od RBA bilo oko 40 K...Znači na Admiralu bi RB bio 100K. To nije mala razlika.
Toliko za sada...Pozdrav.