Botovi Hmmm, vidi ovako u poslednje vreme se dešavaju jako čudne stvari...Prvo ova tvoja teza da ima botova...Daću primer samo 2 ruke iz poslednje 2 sesije...
- otvaram Co zove BB, ja 22 flop je 23q, cek ja c bet on call...turn je 5, cek ja c bet on rejz, ja all in čovek call...i lik otvara A6...Hmmm...ne postoji idiot koji bi ovde platio all in na svetu...Naravno pada 4 i on nosi kentom...
- Ruka od pre pola sata 40 tka je u pitanju...5, 6 limpa po 40 ja sa KK predižem do 400, ostaju dvojica...Xlop je tipa 49J flush draw...Oni imaju još po 1500, odmah vučem all in, jedan fold drugi plaća sa 22...mislim ne postoji idiot koji će ovo platiti na svetu...turn je naravno 2...
Samo 2 takve ruke sam izneo da ne davim auditorijum ali ima ih još...Svašta sam u pokeru doživeo, verujem da imam između 12 i 15 miliona odigranih ruku, 20 godina igram poker...I da ponovim...ne mogu se naći idioti nigde koji bi odigrali all inove, makar i 50 bba kao ova dvojica gore..malo ukazuje na botove koji "moraju" da nose...
E sad ovde se stalno vodi polemika da li je softwer ok ili nije.Mene u zadnjih 30 dana, izuzev 2 dana nestvarno gazi...I sa rejkom sam na nuli, što je sramota za ovakvu mrežu...Bukvalno ne mogu da odnesem stejk nečiji ako mi se neko blefom sam ne prospe..Ali i to nije razlog da kažemo, namešteno je... jer opet i to sam doživljavao na mnogo jačim mrežama...
Ono što meni ukazuje da softwer nije prošao pored RNG je recimo činjenica da ja 3 dana za redom, gubim 3 puta ful od strit fleša...e to mi se nikada nigde nije desilo...Postoji jasna statistika koliko često puta dobijete strit fleš...Ja verujem da siđe jednom na 30 do 50.000 ruku odigranih...A ovde napakuje 3 dana za redom 3 strit fleša protiv mojih fulova...Koja je verovatnoća za tako nešto...A ruke su užasno spore...Ja ne igram mnogo dakle to se desilo u 1000 ruku...To nije RNG...
I još nešto, imam prijatelja koji igra iz Azije naš čovek...prošle godine je na maxu bio dobar recimo 6 do 10K dolara...Nije neki igrač ali za 90 posto igrača ovde je super...Pitam ga skoro je li ne igraš na Maxu ili si promenio nik...kaže ne igram...Na pitanje zašto, odgovor je, naišla jako duga serija da ne mogu da odnesem ništa...
E sada da konstatujem i to da nešto ne vidim mnogo starih igrača ovde...Ja možda igram 6 meseci ovde ali igrači otpadaju....čak jedno vreme nisi mogao da sedneš za sto u bilo koje doba dana a da tamo nisu Lukša, Behehe, Fića 123...Sada naiđu ali retko i ne zadržavaju se puno...Možda su i oni upali u period koji je loš kao meni i koji traje, ne znam...I ne znam da li i koliko će da traje i ima li izlaza...
Ono što znam kada je poker oluja, siđi malo dole...grindaj što više da brže prođe...to je kod proverenih softwera...Maxu neću dati tu priliku...Od mene mogu da dobiju do 2 set upa dnevno ili kulera u po 2 sesije...Neka to bude kao malo pre posle 15 ruku, gasiću...Ima još 20 buy ina na računu za nl 50...ako se istope to je to...Ovde da držim unosim i stvaram 100 buy ina, za sada ne uliva poverenje...Za koji dan unosim na admiral novac i to je opcija više...Pozdrav svima...
P.S. Pakovanje godine...Juče večernja sesija...Otvara lik UTG ja call KJ srce sa BBa...
Flop AJx, dva pika...Ček/ček
Turn K treći Pik ja bet, lik call
River J meni pada ful....Ja over bet, lik all in...Jbga znam da je u AA, najmanje AJ...al aj baci full...Kolujem lik otvara AA...Da na turnu oadnu K ili J, 5 outa je oko 20 posto šanse...Da na riveru ponovo padnu K ili J sada je 4 outa ili oko 8 posto šanse...Dakle polse flopa da dobijem ful je 1,6 % šanse...uz sve to te pakuje na jači ful...Mislim bravo za bet mux...
JBGa ne postoji igrač koji nije iskusni reg, a koji će kada izgubi 10 fula u 2 dana da nastavi da igra na tom serveru...Veliki problem mnogih levih poker kuća...