Kao prvo, odakle ti dokaz za to i sta pricas uopste? Na osnovu cega si dosao do ovih zakljucaka? Ko si ti ustvari da inosis ovako pausalne optuzbe? Koji je tvoj nick tamo, igram turnire na Maxu vise od dve godine i na tebe nisam naisao. Kada vec optuzujes nekoga i navodis mu nickname, onda je red da se predstavis i kazes svoje ime i ko si i sta si.
Sto se tice da li su isti igraci ili ne, na osnovu cega to iznosis? Odigrao sam hiljade ruku protiv svakog od ovih sto si nabrojao. Mogu sa sigurnoscu da kazem da se stil igre svih ovih igraca razlikuje, jedan od njih je mnooogo bolji od svih ostalih navedenih. Necu nikoga da izdvajam imenom, naravno. A sto je najjace, ni jedan osim tog jednog (koga dugo nije bilo na sajtu) nema neke uspehe i ne ulazi previse cesto na finalne stolove. U onim ligama isto niko od ovih igraca nikad nista nije uradio.
Svako ima pravo da napise sta hoce ali isto tako mislim da bi sve lazi i neproverene tvrdnje i gluposti trebalo da prodju kroz bar neki vid provere da ne bi izlazilo na ovom forumu bas svasta. Mislim jeste forum bez moderacije i svega, ali opet cilj bi trebalo da bude normalna diskusija a toga je sve manje.
Mozda i ja ocekujem previse, normalnu diskusiju medju kockarima 😂