gambler22
Druze, ja poker skoro i da ne igram, bavim se ozbiljnim poslom koji mi donosi pare koje na pokeru znam da nikad necu videti. Igram ponekad, rekreativno, tako da me kuleri, bad beatovi i te gluposti o kojima ti pricas ne opterecuju apsolutno. Sve i da jeste namesten softver, meni je to ni iz dzepa ni u dzep. Tako da te tvoje ultra glupe fore ostavi za svoje selo i ne pravi se mangup kad to nisi. Tvoja pretpostavka da ja branim MB jer igram tamo samo potvrdjuje moju tvrdnju da nisi bas dobar sa inteligencijom. Pisem ovde jer vas nekoliko pravi narativ kako nesto ne valja bez i jednog dokaza ili ozbiljnog argumenta.
Sto se tice tvojih rezultata, svaka cast, ali niko ti to ne veruje dok ne postavis graph, win rate, itd baš ovde. Nadam se da si skapirao da je ovo anoniman forum i da svako moze da napise da uzima pare a realnost je u vecini slucajeva totalno drugacija.
Mene neces videti na turnirima vise, mada sam 3 puta u poslednjih 10 godina osvajao pakete i isao da igram live bas preko tih stranih sajtova na kojima se ti hvalis da igras. 888, 32red, Pokerstars svojevremeno kad je moglo da se igra iz Srbije. Tako da imam iskustva i poker mi je doneo neke divne momente i ova igra mi je dosta pomogla da shvatim neke stvari koje sad primenjujem u drugim branšama.
Kad vec pominjes te strane sajtove, za svaki na kome igras, ukucaj na google-u ime sajta i pored toga stavi rigged. Videces da o svakom sajtu bilmezi pišu da je namesten, pa mi reci je li verujes u to? Isto kao i ti za MB, ljudi postavljaju ruke za koje tvrde da su nemoguce i za GG, ACR, itd.. To su hiljade i hiljade postova.. Znaci ne postoji ni jedan sajt na svetu da nema fisheva da ne pisu da je rigged, pa mi reci, kako odredjujes koji jeste a koji nije, konsultujes li se sa nekim višim silama ili nesto?
Za razliku od tebe, nikad nisam kukao i kleo softvere vec sam znao a i dan danas znam da je sve sto ti se desava apsolutno zasluzeno i tu si u zivotu gde jesi jer tako treba da bude. Izuzetak je ako te spiči neka boleština, to je varijacija, jbg.