Pozdrav svima!
Znam da se mnogi muce oko toga gde igrati bezbedno i kako vrsiti uplate isplate, pa sam ja sada u poslednje vreme malo vise istrazivao trziste i hocu da podelim sva moja iskustva sa Vama pa mozda cu nekom i da pomognem!
Krenuo sam sa GG pokerom na koji sam mogao registrovati sa madjarskim papirima ali nemogu verifikovati nalog, odnosno ID da, ali adresu ne. Moze i ovako bez problema uplata i isplata na Skrill neteller, ali se bojim da ce mi zatvoriti nalog ako ga ne verifikujem pa mi nije najbezbednije igrati ovde iako najvise igraca i najvise opcija trenutno nudi ova poker soba. Nije im problem srpska IP adresa.
Neko vreme sam igrao paralelno na GG-u i na Maxu ali hteo sam da vidim pre svega bolju neku opciju umesto ovog naseg smesnog Maxbeta, muka mi je vise da otvorim taj njihov sajt, a da ne pricam o tome da nem HH-a, nema HUD-a itd.
Nasao sam WPN netvork i njihova dva sajta, Americas Card Room i PokerKing. Na ACR-u legalno moze da se registruje iz Srbije i da se verifikuje adresa, uplata bez problema ide sa srpske Visa kartice ali isplata na nju vec ne. Tu su opcije samo Bitcoin papirni cek ( sto inace izvodljiva kombinacija) i od ewalletta EcoPayz. Na njihovom drugom sajtu, na PokerKingu iste opcije samo sto su tu jos is Skrill i Neteller, ali ovde nemoze direktna uplata sa kartice, mora preko Skrilla ili Netellera da se uplati, mada to neverujem da bilo kome predstavlja bilo kakav problem. Sve isto i za verifikaciju, sasvim legalno verifikuju srpske igrace na oba sajta. Sto se tice igraca, tu su amerikanci, puno rekreativaca i Cash stolovi su puni i u evropskim vremenskim intervalima, tako da sasvim normalno i solidno moze da se igra na ovim sajtovima, a sto je jos bolje legalno. Inace WPN je americka kompanija.
Treca opcija za nas iz srbije je RedstarPoker koji je deo ipoker networka, evropska kompanija i isto dozvoljava registraciju i igru iz Srbije. Ovde su za stolovima najvise evropski igraci i vreme turnira isto odgovara vise nama nego na PokerKingu ili na ACR-u. Nisam se jos registrovao, sad cu pa cu naknadno napisati sve u vezi opcija, ali kako sam procitao moze Visa kartica, Neteller, Skrill.
Sem GG Pokera, na ostalium sajtovima dozvoljen HUD, Poker Tracker i Holdem Manager 3!
Ako imate dodatna pitanja, slobodno postavite! Veliki pozdrav za sev!