Ako ces da igraš za BitCoine onda ima puno varijanti, pa i ACR, što mi je bila otprilike jedina opcija posle banovanja 888Poker sobe, koja mi je bila ubedljivo najbolja.
Sada sam ovde našao da je konačno neko, Meridijan, napravio app , i još bolje što je deo ipoker networka, na kojem sam počeo pre 15ak godina.
Da li neko zna, ko sve, osim igrača iz Srbije, BiH i Crne Gore igra na Meridijan pokeru??
Po nadimcima, a i broju igrača, Meridijan se samo pripojio nekoj već postojećoj, kako bi mi iz ove 3 države imali koliko toliko šanse da se kvalifikujemo na neke veće turnire.
Ako otvoriš GGPoker videćeš da su kvalifikacije za WSOP već počele, mi nemamo tu opciju i to duboko nije fer zbog domaćih lobi kockarnica, tj 3 najveće.
Na GGu ne možeš da potvrdiš svoj identitet, ali možeš da povučeš kripto (čini mi se da ne bi pravili problema). Ali ako uplatiš 50e u BTCu, min moraš da dođeš do 500e ispod toga ne isplaćuju, ili čak 1000 nisamk siguran.
Pa ajde onda još i pitanje, na koji način, preko satelit turnira, iz Srbije, mogu da pokušam da se kvalifikujem na bilo koji veći turnir.
I još nešto, oko botova, naj realnije mi izgleda MaxBet, tamo je od 50 do 100 igrača na mreži, turnir imaš jednom dnevno.. To deluje loše, ali ako tu niko nije Bot, onda je logično najbolje mesto za igru iako igraš u brovseru, jer sam ubeđen da svi koriste botove, da algoritmi rade svašta itd.
Juče sam uplatio na Meridijanu danas izgubio. Svakavi igrači sedaju za sto, ali viđao sam nekih stvarno čudnih ponašanja u igranju, maltene nerealnih..