Cao svima,citam ove komentare u vezi meridiana i nisam mogao da se suzdrzim,da iznesem svoje misljenje.Igram poker preko 10 godina online,igrao sam u raznoraznim sobama i naravno probao sam i meridian.Moje licno misljenje,apsolutna pljacka,odavno planirana,jos kad se prvo pokerstars povukao pa i ostale poznate sobe.Sto se tice meridian apk,solidno skockana samo za oci,rakeback ni blizu,igrao sam 10 dana twister,od 1e buy in do 20e,sve isti igraci uglavnom,od kako igram u zivotu nisam video gore suckout-e,jednostavno od 100 igara ne mozes da pobedis 10 igre,odmah da napomenem da nisam amaterski igrac,znam kad je los period ali ovo stvarno nije realno,cak sumljam da su i botovi u pitanju,kad si duplo u prednosti sa cipovima u 90% slucajeva gubis sa jacim kartama.Slobodno probajte pa cete videti da sam u pravu.Sto se tice turnira,sitova i cash igre,tu ne bih puno komentarisao,probao sam par turnira i ne mogu da kazem,ima dosta turnira ali su sve sirotinjski fondovi,tako da za neku ozbiljniju mtt igru,tu mesto nije.Naravno da se vratim na pocetak,znaju da su zabranjeni strani poker sajtovi za igrace iz srbije,izbacili apk i misle da smo izasli iz sljivara,da cemo odmah svi da igramo kod meridiana,moja ocena 2/10.Ko igra profi,zna da primaju igrace iz srbije sledeci poznati i za nas najbolji poker sajtovi:Natural8 (isto sto i GG,samo drugi skin),Betonline i Americascardroom.Gl svima