Zoranson Mogu li se sredstva na Meridian poker nalog uplatiti na uplatnim mestima Meridian kladionice? Tj kako to funkcionise... Otvorio sam nalog i instalirao aplikaciju. Sad uplacujem novac na svoj nalog a onda ga prebacujem na poker aplikaciju?
StaraKajla Zoranson nemas sta da prebacujes,kladionica i poker su ti povezani,nije kao na max betu,uplatis na nalog i to je to,prilikom uplate ti treba br.naloga.
Zoranson Znaci uplatim u kladioni, tamo mogu i da podignem? Pretpostavljam da se igra u valuti eur, jel neki normalan kurs za konverziju?
StaraKajla Zoranson tako je,uplatis u kladionici i to je to,igras u dinarima,kurs je kao i u menjacnici otprilike jer uvek prikaze koliko je i u eurima.
Dusko98 Jel neko probao da se registruje na ovaj freeroll za thesaloniki? Meni izbacuje da je country restricted
milos70a Dusko98 Ja sam uspeo sad da se registujem za 1.10. izgleda da je prosli otkazan i da su objedinili nagrade, vidim prva 2 mesta sad idu u Solun..
mikesd Nema od tog proma nista bato zalio se podrsci jos pre 2 dana daj boze i drugi da ce moci da se igra al ako se uzme u obzir njihova efikasnost plus briga za poker tesko
Zoranson Zna li neko kakva je ovo promocija na Meridianu, konstantno dobijam neke slot bonuse koji treba da se izvrte. Sta znaci minimalni obrt 50 puta?
Meridianbet Meridianov kvalifikacioni turnir za prvenstvo Novibet Series 3 (u Solunu 11.10.-15.10.2023) će se održati sutra u nedelju 1.10. u 14:00 časova. Prva 2 prvoplasirana igrača će dobiti besplatan put, prevoz kao i ulaznicu za Main event. Za više detalja oko nagrada i pravila posetite : [Login to see the link]
gambler22 Meridianbet Trebali su da stave da ne moze da se registruje svaki random igrac koji prvi put skida poker samo zbog ovoga a vidim da ih ima dosta,nije posteno prema nama koji tu grindamo dugo.
StaraKajla Pitanje vezano za ove flight turnire usao sam u day2,ako bi opet igrao day1 i opet uspeo da udjem u day2 koji mi se rezultat racuna,da li se sabiraju cipovi jer vidim da pojedinci imaju i 1.5m stack a ja sam preneo 200k?
gambler22 StaraKajla Mozes da igras koliko god puta oces, najveci stek koji napravis taj ti se racuna. Ne znam na koju foru ali nekad ti na kraju day1 dupla stack samo
ronnie gambler22 Kakva dezinformacija 🤣 Zavisi koju fazu igras, ali vecina je takva da se kombinuju stekovi i bauntiji, a ima i onih koji racunaju samo najveci stek, procitaj u lobiju turnira
ash190 I've heard that the spin go games on Meridian's jackpot poker, it can be a rollercoaster of emotions too like any poker variant[Login to see the link]