Sto se tiče te live podrške, smiješno mi je bilo jer prvi put ih kontaktiram u nedjelju kasno navečer i javlja se neka 'xy' djevojka i onda u ponedjeljak oko 4h opet ista, pa šta je ovo reko, ili vise cura koristi neko lazno ime, ili jedna cura radi i nocnu i dnevnu smjenu.
Helem ja sam se fakat ponadao bio da je ovo iskljucivo za igrače sa Balkana, a cudno mi bilo otkud toliko, a evo sad pročitam, da je ovo skin Ipokera i ono sam malo kao ehhh
Pozitivna je stvar što bi trebao raditi PokerTracker 4 jel tako? Ja probao Holdem Manager i ne radi i zaboravio da probam PT misleći pošto je 'naše' sigurno ništa ne radi. Sad ćemo to vidjeti.
Što se tiče turnira, pretezno sve fishevi, barem ovi do 10€.
Što se tiče HUSNG, igrao na 2€ da dignem roll i dosao sa 20€ na skoro 100€ i onda se prebacio na 5€ gdje evo fajtam se sa regularima.. jednom sam ja krenuo da sjedam jer sam vidio da je uzasan, a on nakon odredjenog vremena pobjegao na 2€, a drugi koji inace sjeda i na 10€... s obzirom na rakeback i sve... pa mislim da bi trebao barem even biti jer vidim da ga nadigravam.. ali eto valjda ce skontat da je pametnije da jedan drugome ipak ne sjedamo više.
Helem drago mi je jer mogu ikako igrati poker na nasim sajtovima i normalno isplacivati, a ipak jebem nasim nesposobnim politicarima da izvinete mater lopovsku i to sto nismo u mogucnosti i kad znamo da zaradimo preko interneta, a pogotovo ako i oni ne dobiju dio tog kolača...
Ovi što se zale za botove.. pa ako ne mozete pobjedivati botove nemojte onda ni igrati, pa nije ŠAH pa da se brinete zbog tih botova, osim u spingo turnirima, tu onda izbjegavajte osim ako niste bas, bas dobri. Svakako bi trebali doduse da izbjegavate isti, osim ako ste donekle psihopate i flegamni gdje mozete imati najveće downswingove na svijetu, a vas to ne brine ni 1%...
Ovi što se zale da je sajt riggovan 🙂 dajte, molim vas. Tu je onda red da se vratite na basice pokera i da vidite napr kakve se stvari desavaju na PokerStarsu i to napr njihovim sponzorisanim igračima i to non stop, jebiga to je poker.
Jedini sajt koji je bio riggovan, a i ostalo , je pazite sad, ovaj WWIN, ne znam jel on bosanski, moguce da jest... al fakat jeste i to tako smijesno napravljen i podesen i njih zaboli briga sto je fakticki svaka druga ruka boja na boju.
Tu sam inače 'učio' poker prije 10ak godina, a kad sam se poslije toga prebacio na Pokerstars trebalo mi je mjesec dana da shvatim da je sasvim moguce ruke dobijati sa A high, a kad imaš set ne moras toliko strahovati da neko ima jaci set jer to nije normalno..
Helem ako imate kakvu stranicu za nas iz BiH da preporučite, bujrum.
Inače igrao sam prošle godine u Novom Sadu, a godinu prije toga u Beogradu i samo mogu da pohvalim raju i momke što igraju, stvarno gostoprimstvo i zajebancija i sve na vrhunskom nivou.