Pozdrav ekipa,
posto sam u ovom periodu manje vise vezan za kucu, uplatio sam 10k na meridian da me malo mine volja za pokerom. Godinama nisam igrao, oduvek sam voleo uzivo igru i to turnire. Kao klinac na kraju srednje prvi put se susreo za uzivo igrom i instant se zaljubio (veliki pozdrav za drustvo iz Tenstarsa). Proveo par godina povremeno igrajuci cisto iz ljubavi/hobija apsolutno nista ozbiljno. Godinama nisam igrao, pa cu verovatno uskoro u Grand da osetim chipove kroz prste na neki turnir( ako danas postoji u BGu neki klub koji ima akciju, moze u inbox slobodno).
Elem, pitanje vezano za ovu temu, svidjaju mi se jako mtt turniri na Meridianu, za par dana sam se digao na 120k i sada bih voleo da u svoj haos malo unesem nekog smisla i reda i da se edukujem i iskoristim ovaj veseli mozak koji leskari udobno vecinu vremena. Ako je neko voljan da me usmeri, tipa - prvu knjigu za procitati, neke besplatne videe/ tekstove za pogledati - bio bih veoma zahvalan.
E da, jos jedno pitanje, trenutno sam Gold status , koja je prica sa tim, shvatam da to mogu da pretvorim u evre , da li je bitno da dodatno nekog iscimam za rakeback ili neke ponude vezane za taj status...ili mi rakeback nije bas bitan obzirom da skoro ne igram cash?
Prelistao sam sve postove, hvala svima koji su ulozili vreme da podele koji savet ili objasne neke stvari.
Uzdravlje
edit: takodje ako neko ima savet za turnire sa dobrom ponudom, tipa ove nedeljne sa nekim specijalnim fondom, manje vise nemam nikakvo znanje o ponudi sem sto random peglam NLH turnire buy in 5-25e
edit2: da li na Meridianu moze da se instalira neki poker program i ako da, koji preporucujete? (nisam ih nikad koristio)