Pozdrav ekipa.
Posto mi je ovo prvi post na forumu, da se predstavim, Ivan, iz Pirota, igrao ranije na Starsu, FT, i najvise na PartyPoker, izvukao nekih solidnih par K dolara u to vreme za nase uslove na NL2, NL5, i najvise na low buyin MTT.
Prestao da igram kad su sjebali pristup sajtovima, igrao nesto sitno live tu i tamo, probao Maxbet (nisam fan), dok nisam video ovu Meridian app. Dopao mi se interfejs, izguglao i procitao malo od vas po forumu iskustva, pa rekoh da probam, najbolje sam doneti odluku.
Uplatio 1000d cisto da probam NL2 jedno vece, i imao lep heater session, skoro do 5k. Onda pregledao MTT, video da imaju lepu ponudu za low buyin, i krenuo da palim turnire 50-100-200gtd i jos neke (nista vece od 2e buyin).
Da skratim, od skromnog pocetka i zezanja s 1000din, BR narastao na preko 40.000 (80% od MTT), kes sam batalio radnim danima, igram samo subota/nedelja (ima najvise fisheva).
Sve u svemu, lep pocetak i nastavicu da igram ovde, vrv cu poceti i neki blog sa updates tamo u sekciji, mozda neki challenge....
[Login to see the link] Veliki pozdrav, pratio sam tvoje stare blogove, i sadasnje, one word - RESPECT
[Login to see the link] Pozz i za tebe, vidjam te na mTT, bili pre neki dan zajedno na 500gtd stolu (nick D3VA5TAT0R)