Pozdrav ljudi. Vec duze vreme pratim diskusiju ovde na forumu, ali nisam neki pasionirani forumas, uglavnom sam zadovoljan da procitam sta drugi imaju da kazu, pa do sada nisam ni imao nalog. Ali sada kako je krenula ova diskusija sa meridijanon, a licno sam imao iskustvo, dobio sam potrebu da se javim i da ispricam.
Namerno sam stavio nick koji je isti kao moj nick na maxbetu gde grindujem slicne limite kao neki aktivni forumasi ovde, da bi ste znali da sam regular, a ne neka mlatikurcina koja je dosla da prosipa pamet ovde.
I ja sam licno bio uzbudjen kad sam procitao za meridian poker, i pohrlio sam odmah da uplatim pare tamo da vidim kako je. Ubacio sam svega 10.000 dinara, cisto da testiram. Na prvi pogled mi se mnogo svidelo, jer je u pitanju pravi poker client, gde mozes bez problema da multitabliras koliko hoces stolova, mnogo je brza igra, i mnogo veci volume mozes da odigras nego na maxbetu gde je igra prespora... Sto se tice rejka to sami mozete da izracunate cim odigrate neki pot, i verovali ili ne za nl10 gde sam ja igrao rake nije 5% vec cak 6,5%! Posmatrao sam vece stolove i tamo rejk zaista jeste 5%. Pretpostavljam da su na manjim sobama namerno stavili veci rejk da se profesionalci nebi spustali da grinduju micro limite. Na primer to je praksa bila za sitngo na starsu micro limiti su imali znacajno veci rejk nego ostali, bas iz tog razloga. Rakeback ne znam tacno koliki je, ali od oka vam mogu reci da je znacajno manji nego na maxbetu, jer sam igrao nekoliko dana, igra je znacajno brza, mnogo se vise ruku odigra, ako ne bih igrao i maxbet istovremeno nekad sam igrao i po 6 stolova, a verovali ili ne do sada sam otljucao 500 i nesto poena sto je oko 5 i nesto eura. Istina da sam igrao micro limite, ali s obzirom na broj ruku koji sam odigrao na maxbetu bi rakeback bio visestruko veci to sam siguran.
No sve to nije ni toliko bitno, moze da se zivi sa rejkom od 5% i bez rejkbeka, igraci koji su vicni multitabliranju nadoknadice slabiji winrate sa mnogo vecim volumom koji ovde mogu da postignu, malopre mi se desio problem zbog koga sigurno vise meridian poker necu igrati. Desava se sledece, igram lagano 3 stola maxbeta i rekoh ajde da dodam ova 2 meridiana, cisto nek se nesto desava. Dakle igram 2 stola tamo samo, nl 10, nisam igrao 10 pa da sam nesto lose video ili sracunao. Na jednom gubim ceo buy in, i hocu da rebuy, ne dozvoljava mi, izlazi error processing request., a na ovom drugom stolu imam 8.03 eura tamo me sitautuje iz nekog razloga, stiskam deal me in, nece da me vrati na sto. Nista zatvaram ja oba, 8.03 eura sa ovom drugog stola zauvek nestaje, nikada ne se vraca u moj bankroll. Racunam mozda treba samo da se refreshuje desava se te, izlogujem se i ulogujem ponovo, i dalje nista. Ulazim u hand history tamo mi na oba stola stoji gubitak -10 eura. Ulazim da pregledam ruke, nakon poslednje ruke imao sam 8.03 eura, sledecu ruku na tom stolu nisam deljen. E sad i pre par dana sam imao isti error, takodje mi se ucinilo da mi se bankroll smanjio mnogo vise nego sto treba, ali imao sam gubitnicku sesiju a igrao sam vise stolova istovremeno, pa sam tad sebe nekako ubedio da je sve ok, a verovatno ni tada nije bilo.
Ja sam imao potrebu ovo da podelim sa vama, vi verujte mi ili ne verujte, hand history postoji, mogao bih sve ovo sto pricam da dokumentujem fotorafijama, ali zasto bih izmisljao ovako nesto. Mizeran je to novac da bih sada kontaktirao support oko toga da se pregledava i da mi se refundira nazad, sto se mene tice poverenje sa Meridianbetom je igubljeno i vise tamo necu igrati.
Ne trazim od bilo koga da mi veruje, svako moze sam da proba da igra tamo i da vidi da li mu to odgovara ili ne.
Ja cu se drzati maxbeta koji je sa svim nedostacima koje ima i koji mnogi ovde navode, ipak daleko bolji i pouzdaniji od Meridiana. Imam srecu da imam nalog na GG koji sam otvorio pre zabrane, tako da bez problema tamo igram pod crnogorskom zastavom...