EZRoller Pa ovde i nije poenta da se raspravljas sa mnom nego da budes samo realan sto ti nisi kako god da okrenes.. Ili nemas dovoljno znanja da shvatis da niko ovde nije protiv tebe.. Pa tako,zastitite jedan drugog,tako valja.. Malo je jedan na jedan sa mnom realno,bolje sto vise botina da ima,lakse cemo da izguramo stvari na cistac! Svakako ti se ne isplati da se raspravljas sa mnom jer sve sto sam rekao je istina i ne postoji nista osim nje.. Pa jedan Uskebasi je dosao da ti kaze istu stvar a ti nastavljas i dalje,ako uopste i znas ko je on.. Niko ovde nije da vas ubedjuje i da vam kaze idite tu,ovde se polemika iskljucivo vodi o organizaciji igre,uslovima i ponudi koja je blago receno vise nego ocajna.. Ja sam ti recimo pljuvao i MaxBet za neke stvari i oni ljudi to nisu shvatili kao uvredu vec kao koristan savet.. Kako sam pljuvao zbog turnira,tako sam pljuvao i zbog aplikacije.. Sto se tice RNG-a jednostavno je potrebno da shvatite da je svuda tako,i da necete naici ni na bolji ni na gori vec na potpuno istu stvar.. Masina je masina i o tome ne treba raspravljati..Na vama je da radite na igri,da se trudite i da postujete onog ko vam prenosi znanje i naravno da igrate bar 150 sati mesecno! To su uslovi da postanete ozbiljni igraci! Sve ostalo nije vredno pomena!
Mozda je moj stav na pocetku bio grub,delovao je kao da sam pao sa Marsa i dosao ljudima ovde da solim pamet ali nije bas tako.. Poker igram profesionalno od 2015-e godine i to je moja strast,moj posao i moja buducnost! Ovde sam se iskljucivo pojavio kako bih pokusao da vas odvratim od mogucnosti da vas neko pljacka jer to pokusavaju,nazalost!