Isplata bitcoina - za mene nesto potpuno novo
Da se ne lazemo ja nemam poverenja ni u obicne valute a za kripto da ne pricam. Realno gledano jako malo se zna o svemu, a i ono sto se zna pitanje je koliko je istina
Glavni problem je sto sve jako podseca na berzu, posle povlacenja bitcoina na wallet cena mu raste i opada znaci nije fiksna
Ja sam bio glup i digao sam novac sa poker sobe kad je bitcoin bio u nekom rastu, i tu sam izgubio na vrednosti neku sumu
Isplatu sam izvrsio preko neke nase menjacnice, cekao sam par dana da mi verifikuju nalog(zato sam i izgubio na vrednosti)
Menjacnica uzima 5 %, posto mi je bila prva transakcija bilo je 4 % provizije. Ono sto je lose su porezi drzavi, nisam bas siguran kako to sve funckionise
Generalno po meni crypto pruza neke nove mogucnosti, ali treba biti svestan u svakom trenutku koliko sve to kosta i da li se isplati igrati za toliku cenu. Na sve to valute su jako nestabilne, i moze da se desi da se ceo taj sistem srusi preko noci
Iskreno najvise sam brinuo oko toga da li ce mi pare leci na racun preko menjacnice, ali to je ispalo ok