fanstebg hejpolicijo Jbg "Crnogorac" sam na GG-u 😂 Posto nalog nije verifikovan, imaju neke debilne uslove - dnevni limit 500 - a minimum za isplatu 1000. Tako da generalno ne mozes izgleda vise da isplatis BTC preko njih bez verifikovanog naloga.
fanstebg Vidim da su stavili i limit na player transfer na 10$ nedeljno, tako da izgleda iz srbije vise ne postoji opcija da se pare povuku. Da li neko ima ideju koja opcija mi preostaje? Da li ima poente da im pisem i da im objasnim da sam iz Srbije, ili ce mi onda automatski zakljucati nalog?
fanstebg fanstebg Evo da updejtujem, poslao im uredno nas pasos oni verifikovali kroz sat vremena. Srecom ima u CG ulica sa istim nazivom kao ova u kojoj zivim u BGU, pa sam samo obrisao Beograd i stavio Tivat i poslao im takav izvod iz banke i proslo je. Tako da generalno kontam da pustaju verifikaciju ljudi iz Srbije.
Amoksicilin Mada ja imam nalog jos od kad smo mi Srbi igrali pod svojom zastavom, samo me prebacilo na Cg.. Ali deposit I withdraw radi sve vreme normalno, bez ikakvog problema. Cak mi je i adresa verifikovana u Srb.
SrdjanCernak Amoksicilin Takođe isti slučaj...Ali do sad sam samo vršio uplatu i sve je prošlo bez problema, preko Skrill-a....A reci mi preko čega vršiš isplatu, isto skrill ili?
Amoksicilin SrdjanCernak Da da, preko Skrilla uglavnom.. Mada ne dobijam toliko cesto pa da skidam non stop 😀
Amoksicilin Boga mi, ne prodje withdrawal sa GG-a putem Skrilla. Samo mi je stigao mail da je transakcija odbijena, cekam odgovor zasto, valjda ce se udostojiti da mi odgovore.
Amoksicilin Izgleda da sam pogresno ukucao email pa je to razlog zasto nije proslo preko Skrilla. Evo pokusao sam opet pa javljam 😂 Za crypto ne znam, nisam pokusavao niti se bavim tim. Kazu ljudi da moze ali ja stvarno ne znam taj proces, niti se razumem u to
SrdjanCernak Ajde ajde pa javi šta je bilo...Oću da uložim u GG, ali ne znam da li preko Skrill-a ili kripta...Pre bih preko kripta, razumem se šta i kako, nego da ne bude bilo kasnije problema kad budem povlačio, ako budem imao šta😁😁
SrdjanCernak fanstebg Ja sam srećom verifikovao 2019 dok smo još i mogli da igramo pod zastavom Srbije😊
StaraKajla Pozdrav svima,jel moguce uraditi verifikaciju naloga na GG pokeru,sve sam pokusao,stalno sam odbijen,uplata mi nije problem to bi preko skrilla odradio,mada sam negde cuo da imaju agenti preko kojih se moze igrati.
ZarkoFilipovic Imam sredstva na GG acc, ako je nekom potrebno da se prebaci na nalog neka me kontaktira putem maila na [Login to see the link]
Heineken Zdravo, interesuje me da li postoji mogućnost da mi ortak koji zivi u austriji pomogne da igram na gg pokeru, ono sto sam imao na umu jeste da on tamo otvori nalog i izvrsi depozit a da ja iz srbije igram na njegovom account-u? Da li je taj nscin igranja moguc? A ja i on bi se sto se para tice bavili western unionom
Revenant25 Drugari,imam verifikovan nalog na CG,da li je neko uspeo podici minimum 1000 dolara na neki bitcoin wallet?
Revenant25 SrdjanCernak moze bez problema,radio sam dva puta,minimum,valjda 20-ak dolara,al zato,withdraw 1000.
SrdjanCernak Revenant25 Prebacuje Btc na njihovoj mreži jel?I jel velika provizija?Hvala na odg unapre...