hejpolicijo Ma covece,mozda su sada to ispravili.. Rb je bio 5% i to je proverena informacija.. Ne samo sa supporta vec i ljudi igrali tamo da testiraju.. Hteli su da naprave totalnu kradju ali ocigledno prati se ovaj forum pa su to mozda i balansirali! Ponavljam,nema welcome bonusa,rb deal je slabiji nego sto mozes dobiti preko drugih skinova (citaj,rb 50%) i kada se takva stvar iznese,sta ces da prihvatis manju ili vecu ponudu..Ovde nije poenta nasa ili tudja kladza,vec ponuda koja ti se nudi.. I da,da se ne osvrcem da rb od 30% je nedostizan za veci broj igraca jer vecina i ne igra na nekom zavidnom nivou vec to radi iz razonode..Reci mi iskreno,da li ces otici da igras za 35% rb-a bez wb-a ili ces igrati za 50% rb-a i wb-a ? Matematika je jasna.. Nalog sam napravio namenski bas iz razloga da ljudima otvorim oci,nije bilo zle namere niti favorizujem nekoga.. Prosto je,gde ima love tu igras,gde je bolji deal taj prihvatas.. Malo je bilo konfuzno na pocetku jer je svako terao svoju pricu.. Ali evo sada sam ti lepo objasnio..