Proslo je neko vreme
Igrao sam mozda mesec dana ukupno. Ispeglao sam oko 6000 ruku i presao 35 k dinara za rakeback. Digao sam lepo roll ali sam nesto svukao i imao sam par losih sesija na 200/400. Nekako koji god shot roknem tako dobijem po usima 🙂
Postoje stvari kojima sam zadovoljan i one druge. Recimo da se igra dosta poboljsala, digao sam se lepo a nisam ulozio puno novca. Mogu da odigram i sa jacim igracima od mene. Ono sto je lose nekad dajem previse kredita nekim regularima a ispostavilo se tokom vremena da tu nema blefova skoro uopste. Ili situacija gde reg call-a moj blef gde po meni ne moze to da uradi i onda narednih 5 ruku protiv drugih regova u slicnoj situaciji kad imam nuts idem all in i dobijam 5 foldova. Na kraju nisam siguran kako sam odigrao ali result oriented to je 6 losih ruku na gomili 😃
Ono sto je neki zakljucak ovo je vise mentalna igra, ako izdrzim uspecu. Uzeo sam pauzu, moram da vratim neke dobre navike na koje uvek zaboravljam kad igram a to su gledanje snimaka, meditacija i mozda tusiranje hladnom vodom. Od snimanja sesija sam odustao jer ruke sporo idu i onda pregledam predugo. Mozda je malo zeznuto reguaran posao 10 h oduzima, obaveze po kuci, devojka, ker, drustvo...
Uglavnom moram se disciplinovati iako je tesko pa cemo videti dokle cu uspeti da doguram.
GL svima do sledeceg citanja drugari 🙂