Lale4tw al sta on ima tu sa T4herc? Uzivo ta ruka na tom flopu od 100 puta prosla bi mozda 5 puta a na maks betu od 100 puta proci ce 80 puta.
Nema sajt je rigovan do bola uvek ce takve ruke da ruse monstere i tu je kraj.
Isti primer sam i ja imao licno kad sam igrao. Blinde su 10/20 Znaci utg limp dizem 6bb svi bacaju dolazi do njega kolla lik. Flop 383rainbow cbet radim rejz dobijam idem al in (ako si uhvatio taj full s osmicama il ako imas 2 svaka cast)dobijam kol lik placa sa 5T u piku turn T i river T. I moji kecevi su krakovani sa 5T. Sansa da ti izadje raner raner trips je bukvalno ravna nuli. Njemu ne radi petica jer imam jaca 2 para AA 33 jedino raner raner taj trips 5 ili T. Posle te ruke vise nikad nisam 1 dinar uplatio na tom smdrjivom sajtu. Nije kao da nisam pre toga imao bed bitove sa monsterima protiv neka govna ali preko ovog nisam mogao da predjem nikako i nikad necu preci.
Jednostavno ko ce se stakati na 383 rainbow sa 5T u piku. Ko ce uopste uci u igru sa 5T u piku utg i kolati rejz 6bb
Nema tamo ni p od pokera. Limp call uvek hita monster flop. Kolko god digo sa AA dobices bar 2 3 kola i neki kreten ce te srusiti.