Update dan 70-74
203 turnira
bankroll: $2264
Plus/minus: -421
Winamax: 1426eur
GGnetwork: $748
Ipoker 90e
Rezulati kazu dosta, vrlo brutalna nedelja gde je bukvalno bilo nemoguce da osvojim nesto.
Toliko je dobrih bad beat stories ali ne zelim da pisem o tome.
Prva stvar je da nema predaje nastavljamo borbu jako i nemilosrdno
Drugo da je igra bila dosta solidna iako je run bio los sto takodje raduje.
Nisam spew-ovao stackove i nisam ulazio u periode wide call-a.
Bilo je gresaka naravno, treba da pregledam spotove u kojima sam branio 3bet kao i jos malo limpovane BvB spotove.
Na kraju zelim da dodam da pritisak zavrsetka challenge-a na vreme pocinje da se pojacava i to mi se ne svidja.
Naravno deo challenge i jeste vremensko ogranicenje i normalno je da se oseca pritisak ali ne zelim da mi to utice na igru na jurenje spotova ili igranje super dugih sesija da bi vadio minus.
Pre svega to sto sam napisao ovde ce vec da oduzme deo pritiska a i na kraju krajeva i da se ne stigge na vreme nije smak sveta, samo cu nastaviti da vidim koliko dana ce mi biti potrebno.
Konacno, mogu da zavrsim na vreme i potrudicu se koliko mogu, matematika je idalje na mojoj strani, osim onog dela RNg-a na koji takodje mogu delimicno da uticem.
Tako sto cu da igram vise manjih fieldova gde je standardna devijacija mnogo manja.
To sam vec sebi rekao vise puta ali nisam ustajao na vreme da krenem sesiju i kada sam mogao. tj kad nisam imao obaveza oko porodice.
To mi je prvi zadatak na kome treba da radim a zatim i stvari na igri kao i u mentalnom delu.
Dugacak rant ali bilo mi je potrebno i sada cu lakse da se uhvatim u kostac sa samim sobom.