Pa iz nekog mog ugla trazio sam neki strani sajt za igru ali sam zavrsio na domacem.
Postalo je dosta komplikovano pre si mogao da zavrsavas uplate i isplate nekako ali u poslednjih godinu dana recimo sve se svelo na crypto. Em nas opste ne prihvataju na ozbiljnim sajtovima(pricam o Srbiji konkretno) em imaju svoje uslove oko uplata/isplata. Recimo da sam se cuo sa supportom od bar 20-ak soba i svi su u istom fazonu.
Znam da ljudi koji imaju accounte stare igraju na Winamax-u recimo imam i ja al tamo ne bih igrao. Jer ako odes na uslove pise da je zabranjen VPN a ne mozes da pristupis sajtu bez VPN-a. I sta ako te uhvate? Mislim da svi znamo
Ne znam kakva je situacija na ipokeru(recimo RedStar soba) da li mogu uplate isplate....
GG poker i slicno(igrao sam malo na Natural8) i totalno mi je bezveze koncept rake pre flopa, rakeback sistem je zasnovan na bed bitu, plus sto me mrzelo da verifikujem account ako je uopste i moguce do kraja(poslao sam im sve a trazili su mnogo toga jos). Plus isto je cripto soba
E sad da neko ne pomisli da imam nesto protiv crypta. Al ono sto me smara transakcije kostaju. Dok kupis prodas neko ce da zaradi na tebi. I to je manje vise i ok. Ali od kako je Srb uvela porez na kapitalnu dobit koji nije mali 15 % od crypto valuta mene su ohladili skroz. I to je 15 posto na dobit ako radis nesto legalno ali gambling je ilegalan pa moze ici 15 % na sve. I realno moze se izbeci sve ako imas nekog ko ce da kupi licno ali ja za to trziste nemam.
Tako da sam na kraju zavrsio na domacem sajtu. Mislim uvek je dobro imati alternativu i voleo bih da cujem neke pametne predloge 🙂 i ovu celu perspektivu gledam iz ugla cash igraca a takodje sam imao problem kad sam igrao HU hypere za sobu. U mtt se ne razumem moguce da ima boljih izbora