Posto na MaxBetu vise ne vidim sebe u nekoj bliskoj buducnosti jer ranujem bolesno lose a igram najgore moguce jer sam mentalno razjeban. Vreme je da se podvije rep i pobegne ne vidim nacin na koji bih ispeglao minus vise
Meridian bih preskocio jer imam dosta losa iskustva, ispali su smesni u vise navrata. Mada nije iskljuceno da bih mogao poceti na meridianu. Pored toga razmisljam koliko je situacija zajebana realno ni oni sajtovi koji su bili pre najbolji vise to nisu al opet su daleko bolji od ostale ponude.
Koliko vidim sve se svelo na taj crypto 🙂 Sto mi se ne svidja jer se gube pare prilikom kupovine valute, onda ide fee od sobe ili agenta prilikom skidanja para obicno i na kraju opet ide fee ako se prodaje valuta i slag na tortu ako se ne prodaje fizickom licu idu porezi od strane drzave i slicno... Pa me zanima da li se uopste isplati ulaziti u takvu pricu. Nekad je sve bilo lakse debitnom karticom se zavrsavalo sve
Od onoga sto je preostalo od soba koje su dostupne u Srbiji, sta su dobre opcije za 6max cash game?