ndz Nisam siguran da je freebet kod njih ko na Max-u. Msm da moras igrati sa pravim parama tikete, na njima uzeti 10x ukupan depozit, da bi oslobodio freebet, nzm..
ndz Ma da jos me i ovaj elmajstor ovde iskulirao za tikete koje je bio obecao. Sta da ti kazem. Klasicna prica sa malim necitljivim slovima na kraju oglasa 😆😆.
elmaestro ndz Ako mislis na mene niti sam ti ista obecao a jos manje iskulirao... Ja iskreno oko tih deposit bonusa nemam pojma nista...to moras supportu da pises caak to nije nasa ni nadleznost. Mene generalano ti deposit bonusi nikad nigde nisu ni zanimali, ja uplatim i gledam da nosim na igri i to mi je najbitnije...a rb i bonuse koliko daju daju... niti pitam koliko je rb niti me zanima dal je 35 ili 40 u pricnipu cvile mi j.....ako je igra dobra ostalo mi je nebitno! [Login to see the link] mozda ti mozes da pomognes momku da se raspitas za te bonuse sta kako pa napisi ovde da ljudi znaju...izlgeda da dosta njih to zanima... Ja ne znam sta su vam ti freebetovi iskreno i za sta je to vezano ali cu nauciti koliko sutra 🙂
ndz Takodje npr za slot bonus, ne samo da moras da izvrtis beskonacno puta, tipa 1M dinara, nego ti ga tek da da ga koristis kad imas 0 na racunu, a ne smes withdraw u medjuvremenu 😆😆.
NemanjaS Vecina tih bonusa ti da bonus i ako uplatis 500k, tako da uplati skoro ceo roll u prvom i onda druga dva. Mada ne znam sto drizs ceo roll na kladzi, pogotovu posle ovog sa MaxBetom.
Dapilo Troska Jer taj freebet nikad nisam video da je negde bez uslova, dok provrtiš količinu love potrebnu za otključavanje istog na nuli si uglavnom
AdmiralBet Troska Posavetovao bih te da se obratis nasem support team-u , oni ce ti ponuditi najbolja resenja i opcije sto se tice bonusa na odredjenu kolicinu novca koju bi uplatio. Ukoliko imas bilo kakvih dodatnih pitanja slobodno pisi ovde , potrudicemo se da ti pomognemo koliko mozemo.
AdmiralBet Troska Provericemo o cemu se radi pa se cemo ti ubrzo odgovoriti. Jer to nije informaciju koju smo mi dobili kada smo ti i pisali da im se obratis.
AdmiralBet Troska Da li bi mozda mogao da mi posaljes svoj nick ili ID , znam da je to malo skakljivo pitanje ali ne mogu da proverim o cemu se radi bez toga, kao sto vidite zaista se trudimo da pruzimo igracima nesto bolje sto se tice bonusa , ali isto tako ne zavisi puno od nas nazalost.
VladaJ bilo bi zaista lepo kada bi pokerasi mogli da ciste bonus igrom inace, ovo sad mi nista ne znaci ako moram da igram tikete/slot, to me ne interesuje