Nemirko elmaestro Trebalo bi vise boja ubaciti za obelezavanje i vise od dve table jer se desavalo da ljudi otvaraju 9 max a neki nerado zele to igrati.. Samo par tabli vise za svaki limit..
elmaestro Nemirko Ok to nije problem... [Login to see the link] molim te po dve table 6max za sve limite da se dodaju... To za boje mislim da je problem ali svakako ce Admin poslati upit rusima...
legolas elmaestro Ako vec budete menjali nesto sa bojama, bilo bi lepo da promenite i sam nacin oznacavanja. Da umesto tacke u boji iznad avatara, stoji obojena cela povrsina oko imena, posto se ovako bas slabo uocava u toki multitable-ovanja.
Tylerdurrr Molim vas onemugucite da ljudi koji nose, mogu posle sat vremena, da se vrate sa min buy onom.
gambler22 Tylerdurrr ne to nego treba da stave opciju da kada odneses stak ili dva da u naredna 2h ne mozes da udjes sa manje para od toga za stolom.
elmaestro Tylerdurrr Da to sam i ja primetio...to min treba da bude 2h, [Login to see the link] ! Valjda ima opcija za to 🙂
Dapilo gambler22 standardno je valjda da do 3 sata nakon što si izašao sa stola moraš da uđeš na isti sa minimum stekom kojim si izašao, tako je na maxu i na svim lajv igrama na koje sam išao.
gambler22 Dapilo ne znam iskreno,ne bezim sa stolova,pogotovo ne kada nosim🤣 A ovde to nisam primetio,doduse desi se da mi pukne net pa me izbaci i kada se rikonektujem udjem i vrati me sa istim stekom sa kojim sam izaso.
Dapilo gambler22 pa da, vrati i mene, ali tipa ako udjem max nakon pola sata-sat. Nije ni bitno što će te neko hit nd runovati koliko je bitno da budeš što duže deep sa takoreći zanimljivim igračima
VelikiZliVuk Brate... osvojim turnir za kartu MiniBounty i otkazu isti. Pa da li je realno... i sta sam igrao koji moj kad ne moze da se skupi 6 igraca.. katastrofa.
elmaestro VelikiZliVuk svi bi da sednu late na turnir...a da bi turnir poceo mora neko i da sedne na pocetak... bice veceras nece ti propasti sigurno karta 🙂
elmaestro VelikiZliVuk izvini molim te sto ti se nije odrzao turni daj mi molim te racun da ti licno uplatim to da ne places... strasna je to stvar ipak, stres nepotreban...
VelikiZliVuk djmickre visok datum, cekam platu do utorka 🙂 mislis da ne bi uplatio da imam. Uostalom nebitno.
Joca4 Sinoc ulazim u 10h samo 3 stola.Ajde malo aktivirajte se.Gde su oni sa maxbeta da igraju ovde.Ponavljam sve je TOP ali malo igraca ima 😵💫