elmaestro VelikiZliVuk izvini molim te sto ti se nije odrzao turni daj mi molim te racun da ti licno uplatim to da ne places... strasna je to stvar ipak, stres nepotreban...
VelikiZliVuk djmickre visok datum, cekam platu do utorka 🙂 mislis da ne bi uplatio da imam. Uostalom nebitno.
Joca4 Sinoc ulazim u 10h samo 3 stola.Ajde malo aktivirajte se.Gde su oni sa maxbeta da igraju ovde.Ponavljam sve je TOP ali malo igraca ima 😵💫
goranjo Nemirko Stvarno jako čudno...Danima već, barem kada ja igram samo 25 i 50 i to po 1,2 table 50...Ne kažem da bih igrao 200 tku recimo ali gde su oni igrači sa maxa...Dosta njih je došlo čini se jer su se pojavili novi regovi ali to na 25 i 50... Ovo pišem jer izražavam opet sumnju u max, ako proradi da li uopšte igrati ili tražiti novu mrežu...
NemanjaS Regova sa mb nema jer nema toliko fisheva. Sedim za stolom sam po 3h niko ne ulazi. Jedina kladionica pored mb koja bi mogla da napravi ozbiljnu poker aplikaciju je mozzart.
goranjo NemanjaS i na maxu su znala 2, 3 rega da igraju jedni protiv drugog, čekajući žrtvu... I ako ih rjk jede. Nelogično?
Joca4 Da li neko zna kako mogu da vidim reake back,da li je to ovo kad udjem na poker pa stisnem na iznos ovo sto pise cash game points?
AdmiralBet Dragi igraci , zelimo sa vama da podelimo sjajne vesti - od 04.03 do 10.03 organizujemo Boost Week - nagrade na nasim Daily Special turnirma ce biti uvecane za 50% ! I to nije kraj jer ce nas Nedeljni Main Event biti uvecan za cak 100% i nagradni fond ce biti 200.000 RSD. Srecno za stolovima.
Troska I menjajte bre okruzenje, mnogo je nepregledno i stvari koje treba da se vide su sitne. Pot, dealer... sve se tesko vidi
ndz Troska Too brate , slicni smo mi vidis, ja se na isto zalio ^^, samo nikako da potrefim taj 500BB sta god da call-ujem 3bet, J8s Q8s 54o, ne ide baki, mora me naucis to. Ajde dacu ti Diskord pa da se cujemo, može?