ndz Nema, ja sam im gore pisao šta treba da urade. FDB, rake trka, re load bonus...Ok ljudi imaju drugu viziju i kažu da je sve to štetno za celokupan ekosistem...poštujem, imaju bolji uvid od mene u celokupnu problematiku i verovatno su u pravu...
Ono što je mene privuklo je pre svega "tečniji" softwer, ne znam kako drugačije da objasnim. Moderniji, maks je grafika kao iz vremena komodor, negde 80 te prošlog veka. Takođe imaju i dva deljenja, koje nije po mom ukusu jer mnogo često završava 50/50....Verujem da bukvalčno pola i više dvostrukog deljenja je otišlo na 50/50 i ako sam u 80 posto slučajeva favorit...
Ono što meni isto upada u oči su set upovi svuda i uvek...tako recimo za ovo malo igre sam sigurno 5-8 puta setom se ubio u set i jednom dobio istu situaciju...ajde ja igram male parove, možda ih ne igra svako pa zato verovatno češće zaglavim u set up...
I naravno u startu je bolji RB 30%. varijanta pre nove godine za regove bila je mnogo bolja, mogao si sa 24K rejak da osvojiš i 50% RB-a....Sada ti za to reba valjda 100 K rejka nedeljno što je neizvodljivo...Kako se to odrazilo na moj volumen igre:
Nedelja kada je važilo to pravilo rejkovao sam 24,xxx hiljada
Sledeća nedelja 22,xxx hiljada
Prošla nedelja 12,xxx hiljada
Kao što sam im i pisao mislim da će regovi smanjiti igru, pogotovo oni koji igraju za više sajtova...tražiće ovde 1 ili 2 dobra stola, jer nemaju šta da jure 30% je 30%, za 35 trebaš da se oteliš...