Da se ubacim malo i ja u diskusiju.
U sustini turnirski sam igrac igram aktivno ne dugo ali 2-3 godine. Mogu sebe pohvaliti ogromnim profitom za 2023(da se razumemo za mene je ogroman profit mozda nekom toliko kosta turnir). (10 000e Meridian turniri od microna do High-a) pocetni rol je bio 30e.
Aj odma za softver da se uvatimo posto je to ocigledno dilema najveca svih soba.
Evo ovako softver je BOLJI od maksbetovog. Sto se tice rng-a. (Ko ne veruje nek proba pa ce videti)
Postoje jos tu neki nedostaci i verujem da ce vremenom to srediti.
Za rejkbek su usrali ovo skroz iskreno.
Prvo mislim da je nemoguce izrejkkati tolko za max bonus jer bukvalno ima 20ak igraca a na nl100+ gotovo da nema akcije.
Nisam toliko sad neki strucnjak sto se tice casha. Ali na Admiralu iskljucivo igram kes i udjem ponekad na neki frirol.
Na Cashu peglam bukvalno sve sem nl100.
Najnezgodniji igrac na mrezi mi je upravo Goran koga svaki maksbet sendvicar pljuje. Ima on svoje neke ispale u sustini za neke stvari je u pravu.
Maestra ne bi da svrstavam uopste u koŔu sa nama jer covek je 6 klase iznad svih nas. (Ko je malo vise pratio nas poker zna ko je on). Bukvalno su ovo jedina 2 nicka na admiralu vredna pomena za sada.
I ovo se ne slazem sa Goranom.
Recimo Lex Veldhuis,Spragy, i jos bukvalno brdo igraca koji su ambasadori na starsu,ggu igraju sa nama āsmrtnicimaā tako da moze i Rakic da igra,meni je cak i drago kad ga vidim za stolovima i volim igrati spotove protiv njega jer nemate priliku odmeriti snage i vestinu s takvim igracem svaki dan.
A to gorane sto si pomenuo za run it twice brate moj ti biras da li ranujes 1 il 2x. To sad nije must run it twice nego biras. Kada imas ti veci EQ ti se pitas ako odbijes ranuje se jednom,ako si manji EQ i ovaj oce da rana 2x onda ti ili aceptas ili odbijes,ne razumem sta ti to smeta. To je cak i dobro u haj varijans spotovima koji na osnovu tvog pisanja verujem da ti uopste nisu nesto nepoznati.
Ali to za setapanje imas pravo ima mnogo situacija kaad setapa,ali ok si igrac znas valjda kad trebas da foldas i protiv koga nema potrebe ja da ti serem sad nesto oko toga,skontao si valjda od 20ak ljudi ko je kakav.
Da se dotaknem turnira posto mi je to bolje poznata materija.
Turniri su za taj novac korektni. GTD iznos i blinde su sasvim ok. (Ovo pricam odokativno jer nisam ih igrao nego sam malo procacko info)
Jbg na ipoker imas turnir od 2e za 2kgtd ali tamo to se nadmasi bukvalno na svaki. Nisu jos dovoljno veliki i razvijeni da daju takve turnire,verujem da ce ih biti u bliskoj buducnosti.
I ovo bi bilo veoma pozeljno da se sistem rejkbeka promeni sto pre.
Nema dovoljno akcije za takve uslove.
I da se da neki bonus na depozit za nove igrace nesto da se uubaci da bi motivisalo ljude da dodju na mrezu.
I povecajte minimalni buyin na kes stolovima sa 30bb na bar 40bb opet cu to da napisem jer neko sedne sa 30bb popuni mesto,neko ko bi uneo 100bb-a ne moze od njega
Ovo treba da se uradi sve do nl30
Desava se X puta da 3 lika udju sa 30bb-a i jedu 3 mesta,potencijalnih 300bb-a sto ubija i akciju i moral za igrom.
Pozz svima GL za astalima š