ndz Vidiš ja više verujem uzorku od milion ruku nego ručnom zglobu. Dakle uzorku od milion a ne 48 ponavljanja..Tako recimo meni traker kaže da sam na 517 dana igre u proseku 2000 ruku dnevno, poker dobio ravno 170 puta, sada me baš mrzi da prebrojim koliko je to bilo puta sa jednom ili 2 karte...Tako da je to jednom u 3 dana na velikom uzorku ruku, pri čemu dan pokriva 2K ruku a ne kao ovde max 500 ruku, pričam o mom volumenu igre...do 3 sata dnevno max.
Svašta se dešava, danas sam igrao sesiju na oba naša servera i uvek je to ista stvar, set u set, ful u ful, dva deljenja se gube sa ekvitijem preko 75 posto itd...Opet sesija završena u polusu 10K i igraću sve dok je tako, dok se na mesečnom nivou pravi plus...Treći sat sam već igrao rekreativno a poolse 2 sata plus je bio oko 17K...Još sam ja inicirao 2 all ina na maxu sa setom i fulom gde se ubih o over set i jači ful...
Ono što je primetno da ljudi ne razlikuju kukanje na lošu sreću i primedbe, opravdane na rad softwera...I to obično tupe ljudi koji igraju za jednim stolom, izgube 50BBa pa ih nema itd..Ali uopšte je glupo polemisati sa bilo kim...
I el maestro je svetan da PPP poker, Brose i slični softweri nemaju veze sa RNGom a tako je i sa ova naša dva, ali čovek je ispred Admirala i to ne može jasno da kaže...
Ono što je za mene velika razlika, što su ljudi iz admirala tu, saradjuju, obećavaju što je za sve pohvale ...Videćemo koliko zaista mogu da urade...