[Login to see the link] Evo i ja sam usao oficijalno na Admiral, pa da se potpisem sa komentarima kao i drugi 😃.
U principu kad sam usao, prvo sto mi je smetalo je UI/UX, tipa velicina karata, kontrast. Malo kad se cacne po settingsu moze da se poboljsa, ali generalno bi trebali neki slajderi i za to. Posebno na laptopu / telefonu, sa 24 inch-a je podnosljivije. Takodje mi je bilo tesko da razaznam gde je pot, koliki je pot, i onaj igrac sto sedi ispod pot-a, sta je on betovao, a sta je u pot-u.
I jos par pitanja:
Ne videh opciju za selekt defaultne pozicije na stolu?
Ne videh opciju za sit-out par ruku?
CGP je rake?
Takodje, zaprepastio sam se za ovaj slot bonus na prve 3 uplate, kad videh uslov da se moraju prvo realne pare srozati na 0. Znaci, em mora da se obrne 30 puta, sto mu pravi skoro 0 EV, em i ovo. Stvarno bruka, sa te strane MaxBet ima brutalno jace promocije za takve stvari. S druge strane, kod njih je 100% napakovan poker, toliko da mi se gadi.
Tako da bilo bi lepo ako imas one tikete sto si nudio da das nesto. Meni bi odgovarao tipa 1 jaci tiket koji ja mogu da iskoristim kad hocu (posto nisam tournament player). Ako moze moze, ako ne moze nema veze 🙂.
Nick je 'xXxndzxXx'