AdmiralBet
Ufff uff, svašta pročitah...
Pre svega se potencira da gledam LIČNI INTERES...Pa ja igram poker, ne vidim šta bih drugo gledao do ličnog interesa pobogu...
Pominješ CAP, iskreno nikada ni na jednoj mreži ne vodim računa o njemu, nije tako čest slučaj veliki pot da bi me CAP brinuo. Mnogo su češći mali potovi pa je zato i RB za mene mnogo bitniji. Ali opet pominjući CAP zaboravljaš činjenicu da ste skinuli buy in sa 200BBa na 100 BBa (ja iskreno mnogo više gotivim 100 BBa). Ali sada hipotetički govoreći na all in od 400 BBa, 2 puta naplatite CAP a do sada je bili 1. Recimo KK na AA pre flop, je do nove godine bio 1 CAP na 400 BBa, sada je to 1 CAP na 200 BBa.
Turnire neću da komntarišem, ne igram ih. Niti sam znao kakva je struktura turnira bila niti kakva je sada. Ne interesuju me.
Da se razumemo i Vama i meni je cilj da mreža se održi i da raste. ali Vi psotojite možda već godinu dana i to se ne dešava. I nastavljate da vučete loše poteze.
Ja poker igram 20 godina. Prvi srpski poker je držao izvesni Mirko Marinko, pre 15 godina negde, lucky ace poker. On je tada imao više igrača nego admiral sada ili max bet, što su bre institucije. Ovo je držao običan lik, koji je eto tu namirisao novac.
Obim igre je jako mali, za sada. Kao i Vi nadam se da će biti veći. Ako recimo neki REG igra 10 K ruku mesečno, zbog obima i ima win rate 10 bba na 100 ruku, recimo na nl 50, on će profitirati 50K dinaar. i plus od RB-a je uzimao recimo 20K ako bi ušao u 50 %. Vi ste mu sada skinuli 8K od te zarade.
Regovi su temelj igre. ako pogledate neke jake kuće, neću da reklamiram ni jednu. Ako po limitu imate 10 stola, na njima je maks 10 do 15 fiša. Ostalo su regovi. Ti regovi se pumpaju jakim RB-om kako bi ostali da igraju u tim kućama, jer kreiraju igru. Po pitanju rejka 1 reg vredi na desetine fiševa. a vi ste ovde udarili po regovima, krateći im prihod od RB-a.
Ja se nadam da će Vaši postupci unaprediti igru i broj igrača i bolje da sam ja u krivu a Vi u pravu. ali ako zasta želite da povećate broj igrača i obim igre morate da uradite sledeće:
- Obavezan FIRST DEPOZIT BONUS, u iznosu od 10 posto RB-a ili i 5% ali mora da postoji. Postoji u svim poker kućama.
- Obavezna REJK TRKA, pa onda smanjite RB i na 15 %. ali ako igrač na trci može da uzme 30-40% sve je ok. I na taj način mnogo povećavate obim igre.
- Re load bonus, svremena na vreme.
To su pravi koraci i nisam ja tu izmislio toplu vodu, samo treba prepisati od uspešnih....pozdrav i sve najbolje.