Prvo da se izvinim sto me nije bilo jedan period, bio sam sprecen zbog bolesti da odgovorim na vase savete.
Nazalost, nema mogucnosti da se kreira PC softver, limitirani smo na igru iz browsera (svestan sam svih mana te igre). Zahtev za razvijanje Full Screena je predat programerima, sada je samo pitanje vremena kada ce se to zavrsiti, jer skin i engine koji razvija spolja kuca za Admiral, pa ne odredjujemo uvek mi brzinu resavanja samog problema. Slazemo sa tim da je to jedan od prioriteta.
Sto se tice samog zahteva za 15min, to je nesto sto cemo sigurno ostaviti da postoji do kraja januara, a onda odluciti sta cemo sa tim na osnovu reakcije igraca.
Kod rakeback smo se upravo vodili time da smatramo da j30% osnovnog rakeback vise nego korektno i da ce u ovom trenutku dok nema igre svakako vise donositi 99% igraca nego raniji sistem, a da ukoliko se razvijemo u pravcu koji zelimo, da ce onda i jurenje ostlaih limita imati smisla.
Sto se tice rake trke, ukoliko bi to bila rakeback traka gde bi smo prvi dobijamo najvise, a ostali manje, mislim da bi to bila nepovoljnija odluka za ceo ekosistem.
Slazemo se da nam je trenutno najveci problem da se stolovi zapocnu, ali imamo ideju da stvaramo ekosistem bez House spilera ili igraca koji bi otvarali stoove za kucu, jer je to nesto sto stvara laznu sliku nama kao organizatorima, ali i i privid da je sve mnogo bolje nego sto jeste, sto bi moglo da nas uljuljka u svemu sto se spremamo da radimo.
I prenecu predlog za duze pamcenje steka kao jednu od opcija za resenje problema sa hit and run.