Updejt za Januar 2024
POKER
Odigranih oko 145h, sto je super obzirom da nisam igrao prvih 10 dana ovog meseca. Rezultat 183K.
UCENJE
Jedna stvar koju stalno gresim je ne obnavljanje beleski. Uvek sam lenj po tom pitanju i stalno gleldam neke nove spotove, sto nije lose, ali je problem sto kad se ne obnavlja star brzo se zaboravi i ne primenim u igri.
MENTAL GAME
Prvo jedna dobra stvar, a to je da sam naucio poprilicno da se kontrolisem sto se tice psovanja udaranja po stolu lupanja misa i slicno. Ono sto me koci jeste kad rezultati se ne poklapaju sa ocekivanjima, pocinje da pada samopuzdanje a sa njim verovatno i nivo igre. Uz to taj stres pocne da mi se preliva i na zivot van pokera. Pocetkom ovog meseca imao jako losu sesiju, i u moentu igranja sam bio ok prekinem sesiju, ali kad sam probao da zaspim ne mogu. Sa snom se mucim vec neko vremen, nemam obicno problem da zaspim, ali se probudim posle 5-6h, i to sigurno utice na igru jer neretko igram neispavan, zao mi bude da proustam sesiju koju sam planirao. Pogotovu, ako ne ide dobro, onda mi jos teze bude da preskacem sesije odmaram i slicno.
Jos jedna stvar sa kojom vidim da puno ljudi ima problem. Jeste to upadanje u mentalitet zrtve kad ne ide karta. Utisak kao da samo sam ja taj koga fishevi i losi regovi setupuju. Autodestruktivni stav "Ma sta koji djavo ja ucim i gledam te statse kad ce me spil uvek unistit" i razno razna sujeverja ma nalog je malerozna, sajt me namesta i slicno. Svi su krivi osim mene, sto je naravno netacno daleko sam ja od toga da igram perferktan poker. Cilj je zameniti ovaj stav, sledecim : "Samo ti igraj dobro, pa ako si toliki maler da narenih 500k ruku te ne ide toliko karta da pogubis sve, neka." bar bi mi savest bila mirna.
Eto neki ciljevi za feb
-140h+ volumen
-dati prioritet odmoru i ne igrati sesije nenaspavan
-obavaljti beleske bar 2x nedeljno
FITNES
15,6k proske za prosli mesec, sto je u skaldu sa ciljem. Probvlem je sto sam razvio naviku kad pogasim stolove da jedem koje kakve grickalice. Plus previse vremena na telefonu evo sad gledam preko 40h u zanjih 7 dana, delom je to gledanje Usketovih videa i slusanje pdoccasta dok negde idem, ali opet previse.
Cieljvi za feb
-20h koriscnje telefona nedeljno
-17k koraka da bude prosek koraka
-3 trenigna nedeljno u teretani