Hvala momci 😃
Igram na MB najvise. Hvala za savet oko kladze uglavnom igram fudbal konacan ishod, ali da sve lige od norveske 17te do premijer.
Trenutno najvise radim sa GTOWizardom i imam neke Usketove snimke koje prelazim, to mi je sad vise nego dosta. Imam i tih nekih kurseva poznatih koje sam pre prelazio.
Updejt br1
POKER
1-VOLUMEN
Nesto preko 42h ove nedelje. Sto je bas taj tempo kojim planiram da igram.
Posto prvih 22 dana ovog meseca nisam igrao uopste, znao sam da mesecni cilj necu stici tako da se ovih 140-160h odnosilo na avgust i naredne mesece. Tako da sam ovog meseca sveukupno idgrao mozda nekih 50h, i pored malog volumena jako dobro sam ranovao pa mesec zavrsavam sa +200k dinara.
2-UCENJE
Tu sam ispod zeljenog volumena mislim da sam na nekih 6h ove nedelje, a treba da bude bar oko 10h. Naucio sam neke bitne stvari:
1Koliko se razlikuju BB defening rangevi ako se sucoimo sa razlicitim open sajzinzima. Recimo vs 2bb open BTNvBB, BB folduje samo 35% ruku a ako BTN otvori 3 BB folduje 67%! Koga zanima ima na GTOWizard sajtu besplatno da se vidi.
2Vezano za 1, ako otvori manji sizing pre BU ce mnogo vise cbetovati, a BB ce vise foldovati flop.
3Filozofija igre protiv fisha: Odaju mnogo informacija tajmingom i szingom, ako misle da je neki potez dobar to konstantno rade i skorz su neizbalansirani.
4*Kako izgleda pool cold callin range sa BTN ([Login to see the link])
**Neke stvari koje "znam" ali ne primenjujem u igri dovoljno: BB odbrana pogotovu 3b propustam neke 3b situacije, slicno propustam neke OB situacije i jos XR ili R situacije na kasnijim streetovima.
3-MENTAL GAME
Sa ovim delom igre sam se mucio. Bas sam dosta i razmisljao o tome prosle nedelje, prepoznao sam 4 "stanja" u kojima igram
a-Stanje totalne bistrine, tad vrlo lako citam rengeve uocavam neke sitne detalje padaju mi na pamet neki kreativni plejevi. Sve nekako tece bez narocitog forsiranja, lako se fokusiram na igru. Primetio sam da mi se to desava kad naucim neku novu ideju, pa sam rad da je probam, pomogne i dobar run ofc, ali i gledanje videa pre ili izmedju sesija.
b-Stanje jako slabog fokusa-Tad bas sebe moram da forsiram kako bih isparatio ruku, stalno zaboravljam koja je akcija bila, igram na nekom auto-pilotu, previse pasivno, propustam te neke manje ocigledne spotove, pa cim nisam u ruci meni paznja luta pocinjem da razmisljam o necem desetom ili me vuce da pustim neku glupost na yt kao neki poremecaj paznje. Mislim da je delimicno zbog toga sto van pokera cim mi je na sekund dosadno pustim nesto na YT ili cackam fon, pa je mozak navikao da bude bombardovan konstantno. Tako da sam odlucio da sledece nedelje ne gledam nista sto nije vezano za poker ili edukativnog karaktera na YT.
c-Tilit-Ovo je najitenzivnije stanje, srecom nisam od igraca koji prospu 10bi dok tiltuju, ali sigurno ne igram dobro. Ukoliko se zaredja dosta gubitaka, pa jos ako protivnici odigraju skroz pogresno to bas ume da me izbaci iz sina, krecem da psujem javlja se neki implus da razbijem tastaturu ili nesto slicno xD Malo me i blam da pisem to, al tako je. Jedna pozitivna stvar je da evo recimo prosle nedelje sam 2-3 puta tako upao u vatru, ali sam uspeo da udahnem duboko par puta i polako se smirim. Eto pre bih verovatno samo bacio sve u kurac odigrao polovinu volumena i rezultati bi bili dosta gori. Tako da ima nade. Nekada isto sebi kazem, ako je dosao red da je izgubim stak to je to, ume da bude dobra prevencija tilta.
d-Stanje napetosti-Nekad kad se zaredja dosta gubitaka, pa onda pocnem lose da igram. Osecamo onako kao na iglama da igram osecaj kao da nikad vise ruku necu dobiti i samo cekam kad ce sledeci setup i sledeci talas titla. Kao neki strah od gubitka sto novca sto kontrole nad tim tiltom i kao razultat toga totalno nezadovoljstvo vezano za igranje. Tu mi zapravo pomogne da ne 5min pustim nesto u pozaditni (inace igram bez muzike) da odvuce misli.
KLADIONICA I FITNES
Kladzu nisam jos poceo da igram. U teretani sam bio 5 puta i presao 127k koraka sto je oko 18k dnevno tako da su i ti ciljevi ispunjeni.
Sve u svemu produktivna nedeljea, Samo treba da se uozbiljim oko ucenja i pripazim na fokus i opustenos tokom igre.