Hmmm malo čudne stvari me pitaš...Kao da ne razumeš pojmove ekviti ruke, under ev i slično?
Ajmo najprostije što može, softwer mora da bude takav da AA vs KK, 820 puta na 1000 ruku pobedi all in pre flop....Ne može 620 puta. ni 750...da ne ulazim u komplikovanije situacije...
Evo opet...Al in pre flop KK gubi od AK...cirka 70 posto sam favorit, mozda i malo jače...Ja ovde KK all in pre flop nikada nisam nosio činiu mi se...a gubim ga više puta na dnevnom nivou...u tome je poenta..
I šta je bilo do kraja sesije...
Ruka 2. All in pre flop ja 99 lik 66, flop 6
Ruka 3 all in na flopu ...flop je KT5, KT 2 kocke....Ja KT 2 para, najveći fiš na svetu K5...turn 5....2 outa 8 % ekvitija...lepo
Ruka 4...Ja 2 para A2, rejz opet težak fiš sa Ax i čekanjem bubrega na turnu...Na riveru mu silazi bubreg....4+3 outa oko 15% ekvitija...
Pa računaj koliko je sesija under ev...
Pakovanja su posebna priča iz kojih jednostavno nema bežanja...
Ruka 1....9 tka u BB ostanem sa 63, uđe nas tipa 5,6...flop a33, tu sam all in sa fišom od nekih 30 do 40 bba on otvara A3...vež sam pisao o rukama gde te ostave u BB, siđe trips i stalnoi si iza...Simptomatično
Ruka 2...UTG open dobar reg...Ja UTG plus 1 imam 10 K, on 15 K...Ne ide mi se u all in ovih dana, samo call sa AK..Ostalo je fold...Flop Txx, on c bet ja call...Turn K on c bet ja call...River A on već sada skoro pun pot oko 2000, ja call i ako znam da lik ima QJ....
Svaki dan u par stotina ruku te spakuje par ruku a par ruku te pobeti mizeran ekviti
E sada kako se ovde zarađuje...2 načina...
Prvi našin ljudi se prosipaju, primer...
Ruka 1. 3 limpa ja QQ bet x 5, jedan call...flop je Txx, on donka ja reraise 67%pota ona call....Sledeža 2 strita su dva donka i all in u mene sa 9T, T je ostao top par...
Ruka 2, otvaram 55 UTG, reg me 3 beta sa D, fiš call sa BB ja call...Flop A52, 3 čeka...Turn neki X, fiš all in nekih 30 bba što mu ostalo ja all in, reg fold..:Fiš otvara 77
Drugi način...Ovde niko ne brani flop i turn na c bet 60 do 65% koliko treba da ga brani ako betam oko pola pota do 2/3...Ja često koristim trežinu, ne samo za blef...Kada koristim trećinu protivnik mora da brani 75 posto svog rangea...a brani recimo 40%...olovku u ruke pa vidi mkoliko se tu nosi, pogotovo ako igraš malo sa većom frekvencijom...
Tako da eto i pored onih 6,7 ruku pakovanja i prodaje, danas je plus oko 7700...Pozdrav i sve najbolje...