Tako je brate, evo ja sam pitao podrsku i rekli su mi da je namesteno da ti gubis. Kazu da rade smenski 24/7 i drze sliku tvog nickname-a pored kompa, i cim te vide da si seo, odmah se sve kodira protiv tebe, i kasnije od tih tvojih para kupuju stanove, apartmane, grade vile i bazene i uzivaju u zivotu. Bas kriminal.
Isto i za Goranja ( i jos neke ), ali njega ne mogu da sjebu jer ipak ima mnogo iskustva, i nema tog koda koji ce sjebati coveka sa takvim iskustvom. Zato i dalje ima, verovatno najveci winrate, u istoriji maxbeta. Zamisli da nema ovih podlih radnji koliko bi veliki winrate bio..
Salu na stranu, ne zamerite na ironiji, nista lose naravno. Malo sale nije na odmet. I sami mozete da vidite koliko je besmislen moj komentar, a vi pisete kako se upravo to desava.
Mrzim sto me trigeruje da pisem ovo, al brate ajd logicno samo. Stvarno treba dobro da se razmisli da li je ikako moguce citovati sajt ( softver ) koji ne moze da napravi hh kako dolikuje, hud ili late reg na turnirima. Naravno da sajt ne izgleda nesto fenomenalno, cak sta vise, i naravno da nije ni blizu profesionalnog sajta, al bas ne mogu da shvatim kako neko dodje do zakljucka da je nesto namesteno, i kako to da niko nikada nije napisao neki hand koji se desio a da je " voda isla na nasu vodenicu " Svima lepo kad ubace AA vs K9o 150 bb. Al niko da iskomentarise takvu situaciju. Nego je stalno fokus i kuknjava kada se izgubi neka ruka. Wow, ko da se nikada nikome nije desilo da izgubi sa kraljevima vise puta u jednoj sesiji.
A tek ona teza kako odredjene ruke prolaze u manjem ili vecem procentu nego sto bi trebalo i slicne stvari.. Pa zar nije za svakoga isto onda? Matematika bi bila na istoj strani i kada smo ispred i iza, jer nemoguce je da smo mi uvek u pravu i da uvek ubacujemo pare kada smo ispred. To ni Linus Love ne moze da izvede. Elem, ako su KK vs 77, 50/50% ( karikirano ), onda su i za Goranja i Anonimusa i Mileta sa Kosova i mene, nema neke razlike. Ali naravno da ni to nije istina, nego su svi samo rezultativno orjentisani, i imaju kratko pamcenje kada prodju hand sa kojim su iza. A naravno da se lakse pamte porazi. Ako neko ko grinda regularno, a grinda na fish heavy sajtovima, moze slobodno sa sigurnoscu da potvrdi da se ovakve stvari desavaju sa fisevima svakodnevno. Licno ja bih mogao da serujem ovde kako ljudi igraju i na jacim limitima od tih mikro koji su najaktuelniji na maxbetu. Tako da su te stvari normalne, jer ti ljudi nisu nikada otvorili PIO, i ne mogu da zamisle da li je nesto + ili minus Ev, jer ni ne znaju zapravo sta je to. I onda ne vidim odakle cudjenje kada neko cold calluje Q7s oop. ( na primer ) . Jednostavno igraju to sto znaju, i igraju " kako osecaj kaze ". I to mora da se prihvati kao tako, i da se na to prilagodi.
Goranjo brate, ti sa tolikim iskustvom, trebalo bi da znas kako radi i kako izgleda matematicka varijacija, tako da na osnovu 3 izgubljenih ruku u kratkom periodu, ne mozes da donosis ovakve zakljucke.
Ako pak slucajno ne znas ( u sta sumnjam ), uzmi i bacaj novcic, pismo/glava 100 puta i napisi ovde koje su sanse ( procenti ) da ce pasti pismo a koliko puta glava, i koji si rezultat dobio na osnovu eskperimenta.
Tako da bolje je da pricamo o nekim drugim stvarima, kao sto su, da se apeluje na to da se igra na maxbetu ubrza ( mislim da je presporo ), ili da se poboljsaju gorepomenute stvari. Turniri stvarno nisu losi, ali jebes to kad ne mozemo da imamo late reg. Na primer ja bih se radije na takve stvari fokusirao kada bih full grindao na sajtu, umesto na nepotrebnu kuknjavu, a na igru kakva god bila bih uvek gledao da se prilagodim, i da pronadjem svoje exploite.
Svako dobro i srecno svima.