VladaJ ha ha...Pa ja baš opisao ruku gde lik (milion posto bot) plaća 4 bet sa 35 of suit u dva igrača....Nikada nigde za mojih 15 miliona ruku...A onda na turnu uvlači na moj bet all in....važi...
Evo ovde ima silnih regova, dajte neki HH gde neko plaća 4 bet sa 35 of...Još me samozvani reg proziva u četu zašto sam plati rejz fiša a ja dotle ušao 1800 i trebao da doplatim 500 za pot od 5500...kaže reg trebao si da foldaš na rejz na turnu...Ja KJ, dole QT24, fiš 35...river 5...
- Čovek objasnio kako softver radi, Vlada, kako puni potove, kako održava fiševe u životu i to ne radi samo max, to rade svo poker softweri...
- Botovi
- Makaze
- Card sharing
- Igranje na više naloga
To su sve ozbiljni problemi koji se trebaju rešavati. Nisu za 2 godsine koliko valjda ovaj poker postoji, ne verujem da će i ubuduće...I nije ovo pisano sa namerom pljuj po Max betu i šta ti ja znam, već sa namerom da neko od nadležnih obrati pažnju...Naravno da ne mogu ili neće da ulože u bolji softwer, to mogu i da razumem...ali ne moraju botove da guraju i mogu da pojure malo ostale neregularnosti...Te promene bi i njima donele veći profit...
Toliko više od mene o ovoj temi...Pozdrav svima.