NemanjaDjordjevic Nije logično da svaki dan sede isti igrači... Manite te priče... Ako si igrao na bilo kom jačem sajtu, znas i sam da kada fiš padne, sto se rastura... Aman manite bajke da pričate... U toku sesije na kraljevima promenim 30 stola... Pa ni jedan pismeni igrač ne igra ako nema za stolom celim povoljan win rate...pogledaš sto op igra se 50 plus posto ruku, 2 igrača...Uđeš jedan je sit out, ušao reg video da je ovaj drugi reg i sit out je i na taj način čekaju fiša...Niko normalan ne vrti igru da bi pravio rejk kući...
Dakle da zaključimo... Sajt, kladionica kako god... Mora da se bori protiv stvari koje sam gore naveo.. To je lako... Samo treba volje... I kada nahvata lopova da mu konfiskuje novac a ne da ga blokira, banuje...
Kada sam krenuo da igram, ovde je bio igrač koji je koristio 3, 4 možda i više naloga, pisano je po forumu... Luksa je valjda i prijavio... I sta se desilo, eno ga još igra, valjda samo sa jednim nalogom sada. Da li...Previ put je bio neozbiljan pa su nikovi ličili jedni na druge, sada se možda malo izveštio pa promenio nikove...Takvi igrači moraju trejno da budu uklonjeni sa servera, da im se uzme novac ane ovako...E od sutra biću dobar koristiću jedan nalog... Pa kako je to moguće? Jel bet max proverava IP adrese, da se možda sa jedne adrese ne igra na više naloga, naravno da ne...Pa ja mogu sve Zaječarce da sakupim kod mene kući i da sa 4 naloga ubijemo svakog...To ovde niko ne proverava niti nekog interesuje da se time bavi...i onda server ne raste...Koliko sam odličnih nl 1000 igrača pozvao da igraju ovde, videli zapljuvali i neka hvala...
Ovaj što hoće graf, kada na recimo 50 k ruku napravi crvenu u plusu i kada mi pošalješ takav graf, onda ću i ja tebi...
Ko je u pravu vreme će pokazati... Ima ovih što kenjaj u četovima i forumima dok ranuju dobro i onda prođe malo i nema ga nigde... Ja sam tu 20 godina... Goranjo je glup nick koji je stvoren na osnovu imena u prva 2 slova prezimena službenog mejla, jer pre 20 godina drugi nisam ni imao... A od regova koji sa 88 oop vuku c bet u flop tipa qt6 dva srca u 2 igrača i prosipaju pamet po četu i forumu mi se sere... Ili od onog sto oop plaća 4 bet u 2 igrača kq, pa plaća all in na flopu qxx i pogađa ga k i on je kenja kako je dobar igrač u pametuje svaki dan.. . Takvi igraju par nedelja, mesecu i gotovo...
Ljudi sami provale i onda je sajt popularan ili nije... Raste ili ne... Samo većina naroda ne želi ili 7h mrzi da pišu po forumima, jednostavno odu... Meni se za ovih 4, 5 meseci ne čini da server raste... A svakako da je dobar ljudima koji koriste razne pogodnosti ili 15/ 10 regovima koji nika o drugde ne mogu da prismrde.. Jebo te 4 bet blef bukvalno 5 igrača nema na serveru šta dalje...