ndz
Vrlo dobro znas da si bio najveca zena na sajtu i da si potom nestao i pojavio se i rekao bio si u pravu! U pokeru si od juce,i nemoj da iznosis neke teorije koje ne znas i ne shvatas! Vecina vas ovde se ponasas kao veliki naucnici u ovoj oblasti a rezultati govore sasvim drugacije! Ovu temu je neko pokrenuo sa namerom! Ta tema ce ostati tek otvorena i tek ce se voditi zesca debata na nju jer svi koji su igrali vs ovog igraca pa cak i onli za koje smatram da su losi su morali nrkada ruku da dobiju vs njega a nisu..
Sebe smatram dobrim regom,ajde sto to licno mislim vec sto iza mene stoje i rezultati! A tomogu da potvrde i ljudi sa kojima sa radio i sa kojima radim! Tako da,sa tim igracem stvari nosu ciste i to sam govorio jos po njegovoj pojavi na sajtu! A bizarnih ruku,nemam jednu nego milion! Tako da,hand history koji nam se ne daje da izvrsimo odredjene provere ce samo pokazati ono o cemu pricam! U prevodu,meni cak ni te stvari nisu potrebne da znam da nesto nije ok.. Jednistavno moje iskustvo je ogromno,i dovoljno da svoje sumnje iznesem.. A najkopeteniji sam da pricam na tu temu,jer poznajem stvari koje malo ljudi ovde zna!