Naravno da nisam pogledao tvoje videe, ponavljam, videa kao tvojih je pun youtube, o svim sajtovima, eto ti si prvi od milion slicnih kraljeva koji rade istu stvar, samo ti radis za Max, tako da te stavljam instant u isti kos sa tim moronima.
Sto se tice igre, cestitam ako si bolji igrac, ne bih rekao ali ajde, neka ti bude. To pokazuje samo winrate. Voleo bih da moze da se vidi graph sa Maxbeta pa da uporedimo, ali jbg. Siguran sam da bih bio ispred tebe iako mi je volume minimalan.. Ako nista, siguran sam da sam psihicki i mentalno spremniji za igru jer ovakvo plakanje ne moze normalan igrac da napise..
Sto se tice igraca i igre, slusas li sebe? Pa je li ne zelis da te placaju sa losijim rukama? Je li ne zelis da igraju sa dve tarabe kako ti kazes, ne zelis da igras protiv losijih igraca? Valjda je poenta svega traziti sto softer igre i igre sa puno fisheva i “bingo” igraca, tu se prave pare. Ako ne, cestitam, Las Vegas te ceka da igras protiv profesionalaca, siguran sam da bi izdominirao tamo.. Verovatno si master GTO-a i znas sve ali ti softver jednostavno ne dozvoljava da uzmes.. Ja da mislim da me softver zajebava, ne bih jednog dinara vise ikad stavio na sajt, to mi deluje kao jedino logicno resenje.. Ali ajde, kod tebe logika ocigledno nije jaca strana tako da, samo nastavi.
U pravu si samo jednu stvar, ne moram da citam tvoje glupe postove, nego imadoh malo vise slobodnog vremena pa uzeh da napisem post, dva. Toliko od mene na ovu temu, uzivajte ti i tvoj sestric u kukanju i pravljenju videa, samo nastavite. Pozz