gambler22
Ma daj gembler koj crni ucinak ce oni da naprave ako uopste i odu tamo gde treba da odu.
Ja iskreno mislim bez obzira kako zvuci ovo sto pricam, nikog ne vredjam samo iznosim misljenje.
Sanse nema nijedan od te troice da bilo sta uradi, ni u teoriji a kamoli u praksi.
Islteno ja ligu nisam igrao iz mn poznatih razloga jer ne igram vise na maxu mozda po neki turnir, ali su moja dva drugara igrala i svakodnevno sam pratio turnire na dva stola na kojim su mi bili drugari.
Ako onako budu igrali kao sto igraju na max betu msm da nece stici ni blizu radpodele nagrada.
Jedino da se desi neko cudo mada tankoo...
Ovaj sto je uso kao treci "profesionalac" covek trebao da ispadne 35-i, covek prosao 100 olima ahahhahahahahhaa....
To moze samo na maxbetu da se dogodi, ni na jednom drugom softveru, a uzivo ni da ne pricamo...
I opet ponavljam da smo mi srbi ubedljivo najgori igraci pokera u svetu, ja nisam xuo da je nikad nijedan srbin dogurao do nekog ozbiljnog mesta na EPT-u, a nije da nisu igrali...
Ali daj boze.
Vokeo bih da se ta tri momka isprate medijski kroz ta nekolikl turnira, cisto da poker srbija budenobavestena itt...