Zadnjih ko zna koliko ruku
Ne smatram da sam neki surovi pro ali igra VS regulara uvek ide setup da sta god radio nailazim na jaci deo range-a. Ok nek sam i losiji igrac od doticne gospode ali ne mogu da gubim svaki pot protiv istih ljudi kad god uplatim. Smesno je sto igram jedan sto i onda mogu mnogo bolje da shvatim sta se desava.
Onda sam doneo EV- odluku sinoc bacam protiv tih koji me dominiraju, igracu samo protiv fisha. Bolje je gubiti par blindova nego stekove. Znaci lagano bih bacao sve osim KK + protiv tih igraca. I kad smo vec kod toga samo sam jednom u 20 x dobio ruku sa kraljevima, ostalih 19 x su mi se samo pobacali svi, sto mi je isto cudno.
I sve ovo je donekle dovelo da se nerviram i do nekog oblika tilta kod mene. Ali konkretno sinoc sam bio zadovoljan disciplinom. Na kraju je seo za sto najveci fish ikada, ljudi covek radi oogromne betove sa airom i posle jednog izgubjenog steka je poceo da se dize. Prvo pogodim flop dva para stekamo se i izlazi mu str8, rekoh sebi budi normalan pocistices ga uskoro. I onda malo kasnije pot za 30000 izlazi mu backdoor str8 iako sam prejako betao flop a na turnu smo se stekali.
I neko ce reci mora i fish nekad da dobije, slazem se ali da najveci fish na svetu sa takvom igrom pocisti sto realno nije moguce. Ja mogu da se kladim da uplatim ko zna koliko depozita i da igram kao takav fish nikad nista ne bih dobio.
Znaci neko ko igra 90 + posto ruku pre flopa i onda bareluje sa airom - vise je suicidna igra narocito jer ce se svako i sa 2 grama mozga prilagoditi na tako nesto
Bilo je neko proslo vreme kad sam napravio neke pare na MaxBetu. Ali u poslednje vreme shvatam da je cisto gubljenje vremena i zivaca. Protiv "regulara" ne mogu, protiv fisheva ne mogu. Igrao sam i na ostalim sobama neke druge formate ne cash game i upoznat sam sa varijacijom. Bilo je svega na HU hyperima, al ovako nikad nije bilo 🙂 Kad sam igrao sa regovima ima do run-a al opet na neki veci broj se ispegla. Opet 6max ne bi trebao da ima varijaciju ni priblizno hyperima, narocito s obzirom o kakvim fishevima se radi na sajtu. Cak i da je varijacija kao na hyperima, do sad bih isplivao nekoliko puta.
I sve se vracam s vremena na vreme jer me koci depozit na strane sajtove + razmisljam ni na jednom stranom sajtu necu naci toliko losih igraca na stolovima. Ali sinoc sam konacno shvatio da vise ne zelim tamo ni jednu ruku da odigram. Mirno sam uradio cash out i legao da spavam.
Da ne bude da sam neki lik koji podrzava konkurentsku kladionicu(Meridian) samo cu reci da sam tamo igrao pre neke glupe spin&go turnire bio je to microgaming valjda, od kako su presli na ipoker nisam uradio ni jedan depozit (niti cu).
Sto se tice MaxBeta savetujem oprez svima, potrudite se da slusate svoje instikte i da koristite mozak