Kakvi crni botovi, pa da li zaista mislite da niko ne vodi brigu o desavanjima na sajtu? Da moze tek tako neko da udje i bude bot ( ili ne znam kako uopste da postavim pitanje oko toga, i dal je to uopste moguce ). Bas ce maksbetu da godi da ima botove,i da ubijaju igrace na taj nacin, na brzinu, a imaju igru 24/7 i rejka kolko hoces, a pritom bih dodao da je veroatno celokupna prica oko pokera, otprilike, jedan dan na slotovima njihovim, i onda koga bre boli kurac da daje toliki fokus na poker "prevare". Ako ce i biti prevare bilo kakvog vida, sigurno ce je pre na slotovima smisliti i unovciti, jer je narod svakako zaglupljen i zaludjen za njima, a i protok novca je sigurno 100 x veci. Druga logicna stvar, ako je neko " bot " to znaci da bi trebalo da igra perfektnu igru, zar ne? Da uvek bude u pravu, i da nosi milione a nikada ne gubi. Pa svi vi koji ste pratili kao sto kazete, imli ste prilike da vidite da eto bas taj igrac ZivotJeIgra ima sesije u kojima gubi drasticno. Sesije u kojima padaju kecevi, u kojima 80% eq ne izdrzi, i to za potove od 100+ hiljada. Svi ste to mogli da vidite, sasvim sam u to siguran. Jel i tu ima neka teorija zavere? Da sme da pobedjuje samo neparnim danima svake druge nedelje, a parnim da gubi ? Stvarno ne razumem da toliko ludi mozete biti, ali stvarno. Ajde onaj kralj sto je i otvorio ovu temu, to se vidi da decko nema predstavu o cemu prica, jos snimao klipove o tome, sacuvaj boze, ali vidjam neke ljude koji igraju redovno, profitabilni su sigurno jer vidim kako igraju, a i dalje daju za pravo sebi da imaju takvo razmisljanje. I to razmisljanje dolazi i usmereno je na to tek kada odu na veci limit, gde nisu bolji od ostalih, kao sto jesu na manjim limitima. Kako se bas tada jave teorije, a ovamo gde pobedjujte ih nema. Neki od vas tvrde i da zive od maksbeta ( vase reci ), i opet pored silnog igranja, slicne teorije. O varijaciji i drugim aspektima igre da ni ne trosimo reci, jer bi tema otisla bog zna gde.
Primetili ste vi da " navlaci na kentu " i da imate veci winrate protiv rega nego protiv fisa. Vazi. Mozda samo ne znate da se prilagodite fisu, a o winrateu necu da pricam, u pokeru je svakako sve moguce, mozes pobediti koga god hoces na jednu ili par sesija, ali ako se protiv boljeg igraca duze zadrzis, rezultat se mahom zna.
Sto je najgore, stvarno poznajem vecinu tih ljudi na vecim limitima, od krvi i mesa su verovali ili ne, i neki su bas bas dobri igraci, a neki malo manje, i momci isti poker igraju gde god da ga igraju.Ne kukaju po forumima, nego svoje greske umanjuju radeci na svojoj igri, i ispravljanju istih.
Sve u svemu lepo je rekao Nemirko, svi uvek problem nadju u necemu drugom, ego ne dozvoljava da prihvati poraz ili kritiku ili da prihvati da je mozda do vas, odnosno nas, valjda je to odbrambeni mehanizam.
Dodao bih nesto, i nadam se da mi iz nekog razloga covek nece zameriti. Kada je Maxbet poceo sa pokerom, igrac Luksa, koje je aktivan ovde na forumu, bio je igrac koji je igrao limite do 15/30 max, i secam se da smo igrali dosta cesto na istom stolu. Bez uvrede, bio je dosta los, dok recimo danas mogu da pohvalim momka, i da kazem da se napredak jasno vidi. Svaka cast. To je primer osobe koja razume ovu igru, razume sta zeli i radi na tome, a na forumima ne vidim kako kuka. Cak je i napisao lepu stvar, za sve vas koji ste sumnjicavi dal " navlaci na kentu vise nego na boju " itd i slicne gluposti, da jednako navlaci i za njega i za sve ostale, to jest da smo svi u istom kosu, pa ko se kako prilagoti tome, a i fildu igraca koji maxbet ima. Niko sigurno nije targetiran, iako ima jedno 10 vas koji ste u svojoj glavi target na maxbetu. Samo vas namesta, zbog vas je smisljeno sve ovo, da vi gubite pare, a da daje nekim regovima koji ce kasnije da te pare daju vlasniku MaxBeta. Strasno zaista .
Bas ne bih voleo da neko ko cita ovaj forum, da procita onakve gluposti, i da stekne takvu krivu sliku o ovoj igri i o ovoj sobi. Svima koji se bave pokerom, pa i meni, je u interesu da sajt ima igrace, jebi ga, fiseve. Jer se pare prave protiv njih, ali isto ne zelim ni da nekome ubijete volju, ko bi mozda poceo na Maxbetu, na malim limitima, jer znam kako je bilo kada sam ja poceo, i nisam imao gde da igram limite koje sebi mogu da priustim. Nemojte da svojim ponasanjem ubijate volju ljudima, i usmeravate ih na los put, sa svojim teorijama. Ko sto rece decko iza, bilo je ljudi koji su se nudili da pomognu oko igre, ali vas za to sve zabole kurac, vazno je da se opravdate kroz teorije zavere i da kukate. Neka niko od svega ovog recenog, ovo ne shvati kao uverdu, jer nije, a i nije mi namera da bilo koga uvredim.
Pozdrav svima i srecno na stolvima.