Vidi ako cu ja da nalecem na neciji top range-a 50 x i da puknem buy in i na kraju da cekam da se jednom desi obrnuto i da istom igracu uzmem jedan buy in od te price nema nista 🙂 Tih par regova ili su bogovi ili sta vec, zamisli kad neko na dug period ima uvek nesto malo jace od tebe, ako dobijes KK on ima AA ako dobijes JJ on ima QQ. Kad imas dobru kartu a oni ipak nemaju jace dobijes to da se samo svi pobacaju pre flopa 🙂 Ali bolje da mi se i svi bace nego da mi uzimaju stack za stackom.
Ili situacije kad najveci fishevi na svetu pociste sto. Igraj sta hoces izlaze im karte koje su nemoguce za izaci posle flopa, ja razumem da moze da dodje jedna takva ruka, ali da neko ko igra VPIP 100 i da dobije ko zna koliko stekova uzastopno od igraca koji imaju koliko toliko mozga, i na kraju gosposki izadje sa parama e pa drugari nek proba neko da igra fishy na bilo kom sajtu na svetu i regovi bi trebali da ga sahrane posle svega par ruku
Mala je soba, neko ko igra malo stolova moze lako da vidi neke stvari. Evo ja uplatih nesto na natural8 totalno se oseti razlika izmedju RNG na ove dve sobe.
I dalje mislim da je nemoguce imati winrate koji sam imao u pool-u od nekih osrednjih regova i puno fisheva - smatram da uz toliki fokus na jednom stolu mora bukvalno da sece winrate. I iako sam krenuo sa NL2 od pocetka na novoj sobi, ne zelim da me neko pravi majmunom (na MB sam igrao od 25/50 i jace).