Nemirko Ajde Krusevljanin sta se ti zalis, igras najgore na celom svetu, ako neko ranuje dobro na ovom sajtu to si ti, budi srecan sto si i ovoliko para uzeo. Ne znas bukvalno nista, za tebe je svaki reg na 200/400 700 puta bolji ali imas najvecu sposobnost pogadjanja setova i deljenja AA u KK na celom svetu mozda. Za tebe je Zivotjeigra izmislio poker. Da dodju jos dva krstena rega na sajt, neces videti 200/400 ni u lobiju.
A ti Fico sto igras sa 7 naloga i sa svih si najveci nit na svetu i mislis da kecevi uvek moraju da izdrze do kraja i sad si zaranovao lose i gle cuda izgubio si poker na ful, jebote, nemoguce, mozda se nikada nije desilo u istoriji pokera! Ja nikada nisam video gore igrace od maxbet regova da uzmu toliko para (sa Nemirkom na celu) ali cim je lik poceo da gubi odmah je poceo da iznosi teorije zavere i sad je i promenio nalog u StaracFoco i sada pljuje Maxbet cim je poceo da gubi, a dok se prolazilo QQ vs KK, KK vs AA sve je bilo u redu.
Za vas ostale sto isto iznosite teorije zavere, izvolite pa okacite sa bilo kog sajta winning graph a da su isti limiti koje igrate na maxbetu a posto svi znamo istinu, budite srecni sto uopste mozete da igrate pet puta vece limite nego sto zasluzujete i jos da pravite pare jer smo mi Srbi najgori igraci pokera koji postoje. Izvolite sedite na bilo koji evropski sajt na iste limite i necete potrajati ni toliko koliko ste na maxbetu potrajali, ko god hoce da me demantuje, evo izvolite, posaljite mi dobitan graf sa 50k ruku na nl50 na bilo kom sajtu i na 50k ruku da ne nosite na maxbetu i ja cu da dam svakom 200 dolara pojedinacno.