Nemirko Ja ne branim njega, ja kazem da je bolji od tebe milion puta. Ja sam dosao na forum jer si sada poceo da pricas o teorijama zavere cim si poceo da gubis i zato i nisi merodavan da pricas o pokeru, ti si bahati regfish i jedini lik koji je nicim izazvanim na stolu se meni obracao kada ni nisam u ruci "JOJ KAKO VOLIM DA JEBEM TEBE I CUPRIJU" a niko te nije spominjao i evidentno je da ti smeta nesto i protiv mene i njega, a od svakog na sajtu si dobio po picki u HU tako da je jasno zasto si zavistan. To sto si ti navikao da lazes sve oko sebe, to mozes u tvom okruzenju da prodajes, ja sam njega stekovao vise puta nego tebe (da sam kao ti, mozda bih se pitao kako si uspeo sa k9o da pozoves 200bb na 3b shove na turnu na qj8x ali znam da me niko ne radi, nego da si emotivni fish) i to je svako normalan video i on je mene stekovao milion puta kada sam se slupao u njega, kao sto sam se slupao u svakog na ovom sajtu (pa i u tebe), ne prodje sesija da stekovi ne lete i nemam razloga da se sa bilo kim softplayujem (za razliku od tebe i ti to dobro znas) jer toliko vredjas inteligenciju svakog na sajtu. Mene su varali i na brosu i na raznim aplikacijama i imam i vise iskustva i igram ozbiljnije igre od tebe da znam na sta da obracam paznju. To sto ti mislis da niko ne vidi sta radis i kako se ponasas, to samo govori o tvojoj deluziji. Ne znam kome mislis da prodajes ovu pricu kada sve to sto pricas moze da se proveri i proverava se i proveravace se nego si toliko zavistan i ljubomoran jer si poceo da gubis i odmah si promenio account kao mala beba places sad i po forumu i pricas o nekim bolestima, druze, samo si prestao da pogadjas 765 nutseva po sesiji, nisi se otkad sam ja dosao na sajt pojavio bez nutsa u velikom potu, ne desavaju se tebi nikakve bolesti. nego ranujes kao normalan covek. Ti si samo jedan tipican manipulator daj na buku paniku, daj pitanje na pitanje a to sto si otvorio nov account i LAZES da to nisi ti i pricas za stolom da si riba, jebote koliko lud treba da budes.