Umor od nocnog grinda me udario, inace samo citam, ovo sto cu vam napisati je najdobronamernije.
DisidentKv pandemija je uzela maha, nista licno protiv decka jako mi je simpatican njegov tilt i fino sam se ismejao na njegovim klipovima, ali u sta se bre ovaj forum pretvorio, da ne govorim kakav je bio pre, sad samo kuknjava, bad beat namesteni softveri itd itd. Toliko toksicnosti.
Drugari, ako ste vec odlucili da igrate poker, igrajte ga, i ucite ga, i pridrzavajte se svih pravila koje ljudi ponavljaju (kako biti uspesan u pokeru), i doci ce rezultati. (br. menadzment, rad na igri, selekcija stolova, pisanje dobrih notesa - jaka satnica itd itd)..
-I ponavljam, ako ste vec odlucili da igrate poker, nije na vama da razmisljate o softveru, koliko i da li ga neke sobe namestaju na koji nacin itd to niko od nas ne moze sa sigurnoscu da zna.
A cinjenica je da postoje ljudi koje prave pare u online pokeru, isto tako postoje ljudi koji prave pare na maxbetu. Maxbet je bio brutalna soba, sa nenormalnom kolicinom fisheva na jednom mestu na prilicno jakim limitima nl50 i jace. Sad je stanje znatno losije ali i dalje je okej soba za igru uprkos tome i tu se slazem sa svima vama, imaju ubedljivo najgori i najsporiji softver. A igrao sam bar na desetine igrao sam i na bas losim softverima, e ovi su ih sve zajebali.
Znaci zakljucak - od domacih opcija, maxbet za cash, meridian za turnire, nije los ni zoom na meridianu ali je sranje sto je nl20 najjaci limit. A druge opcije tu su, raspitajte se googlajte - ko hoce nadje nacin.