Stvari koje sam 100% siguran u vezi MaxBet pokera
1-Sasvim prosecni igraci sa disciplinovanom igrom mogu da budu profitabilni. Tako da ocigledno prevara niti -ev igra.
2-Sangajac ima vise profila. Msm da to nije bas fer prema drugim regovima, jer mozda neko ima dobar ekpolojt protiv
njega ali kad se pojavi sa novim profilom taj ekpoljt nije primenjiv posto ne zna da je u pitanju isti igrac, dok sa druge strane on svoje readiove moze da koristi sve vreme. Takodje rizikuje da ga MaxBet blokira i potencijalno konfiskuje novac,
95% sam siguran da nema botova i superusera- Super user-i imaju enorman WR tipa 30-40bb/100, pa i vise. Tako da uz superusera i rake tesko da bi iko mogao da bude profitabilan, a kamoli svaki reg, a i skoro svakog igraca sam vidjao da belfira u nuts ili bluff catchuje protiv nuts, sto su potezi koje super user nikada ne bi napravio. GTO botova nema to je vise nego ocigledno, a ideja da su random fishevi koji udju na par ruku MB nema mng smisla. To bi efektivno bilo kao dodatan rejk i opet kao u slucaju super user-a ne bi bilo mnogo profitabilnih igraca.
RNG-Ne bih se skoirao da nesto sa RNG-om nije kako treba, ali ne u smislu da je namesteno da izgubis nego ili da je lose programiran ili da je nastelovan da favorizuje velike donkove. Ovo drugo vec ulazim malo u teoriju zavere xD, ali ljudi koji najvise gube na pokeru su ujedno i oni koji najvise kockaju na kazinu/kladionici/slotovima, tako da se MB i isplati da sto manje gube na pokeru, jer ce svakako sve to posle prosuti na slotu. Ono sto me isto malo uznemrijue je sto ne dele istoruju ruku sa igracima, istorija ruku postoji (moze se videti u chatu), ali je nedostupna. Sto stvano nije praksa ni sa jednim drugim sajtum, plus ni replayer ne radi kako treba pa i pola showdonwa propustis. Tako da sve teorije zavere ostaju na nivou spekulacije.
Bitno je reci da ne treba lupai glavu previse o ovome, bez HH ne moze se nista dokazati, a najbitnije je da dobra igra na MB i dalje donosi profit!